FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dost už bylo smůly, věří navrátilec na hřiště Roman Hříbek

Dost už bylo smůly, věří navrátilec na hřiště Roman Hříbek Z n o j m o - V zimní přípravě už byl po nepříjemném zranění připraven naskočit do jarních bojů v Gambrinus lize. Bohužel ale Romana Hříbka potkalo na soustředění v Turecku další zranění. Nyní už se ale opět tento nezdolný bojovník vrátil na hřiště. V pondělí naskočil do utkání juniorky proti Příbrami, což byl paradoxně soupeř, proti kterému si na podzim přivodil první zranění. Řeč ale samozřejmě bude i nadcházejícím zápase se Zbrojovkou Brno.

 
 
 

Máš za sebou druhé takové těžší zranění. Smůlu máš už tedy, doufám vybranou?
Také doufám, že už mám smůlu za sebou, a že se mi budou zranění vyhýbat. Věřím, že už to teď bude jen lepší a dostanu se do dobré formy.

Tvoje první vážné zranění přišlo na podzim při utkání juniorky proti Příbrami. Možná tomu chtěl trochu osud, že jsi se do mistrovského zápasu vrátil opět proti stejnému soupeři. Měl jsi nějak v hlavě, že se ti to stalo právě proti Příbrami?
Trochu v hlavě jsem to měl, ale spíše jsem to bral s nadhledem a v kabině jsme o tom i vtipkovali. Myslel jsem spíše, že Příbrami vstřelím gól (s úsměvem). To se ale bohužel nepovedlo. Ale, že bych nějak přemýšlel, že se můžu znova zranit, to ne.

JUNIORKA: 1.SC Znojmo FK - Bohemians 1905
Čtvrtek 3.4.2014 (16:30 hod. - Šatov)

Na hřišti jsi se cítil jak? Bylo vše bez problémů?
Nepociťoval jsem žádné problémy, do všech soubojů jsem chodil naplno.

Zprvu vyrovnané utkání nám nakonec nevyšlo. Jak jsi viděl zápas ty?
Škoda prvního poločasu. Místo, abychom vedli 2:0, tak poločas skončil bez branek. Kirša (Petr Kirschner pozn. red.) a nový japonský hráč měli velmi dobré možnosti. Do druhé půle jsme pak vstoupili špatně, inkasovali jsme hned v první minutě. Potom už nás soupeř přehrával. Z naší strany tam bylo málo pohybu.

V sestavě byla spousta mladých kluků. Cítil si jako jeden z nejzkušenějších hráčů nějakou větší zodpovědnost?
Byl jsem v podstatě nejstarší. Určitou zodpovědnost jsme pociťoval. Byl tam i Peťa Andrezly a Broňa (Bronislav Stáňa pozn. red). Bohužel se nám ale zápas nevyvedl a tím pádem je to zklamání. Spokojenost žádná.

Takovým zajímavých aspektem byla cesta. Ty jsi v neděli s A-týmem cestoval do Prahy. Výprava se vrátila v pondělí po půlnoci a o půl osmé ráno už jsi byl zase na cestě s juniorku do Příbrami. To muselo být hodně namáhavé?
No tohle jsem se vůbec nedíval, hlavně jsem chtěl hrát. Byl jsem strašně šťastný, že jsem si po dlouhé době mohl zase naskočit do utkání. Nějakou únavu z cestování jsem si vůbec nepřipouštěl. Pokud naskočím do zápasu za áčko a pak nastoupím druhý den za juniorku, tak mi to vůbec nebude vadit.

Přejdeme teď k nedělními utkání se Zbrojovkou Brno. Bere kabina tento zápas jako derby?
Určitě to bereme jako derby. Hlavně chceme vyhrát, abychom opět získali větší klid. V kabině tento zápas určitě pořádně probereme a dáme do něj vše, aby se to podařilo.

GL: 1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno
Neděle 6.4.2014 (16:00 hod.)

Do zápasu sice ještě pár dní zbývá, je už ale teď cítit nějaký větší tlak?
Žádný tlak zatím cítit není. Každý sám ví, o co se hraje, a že se to utkání musí zvládnout. Tlak bude možná trochu vzrůstat až den, dva před zápasem.

Ty jsi byl na hřišti při utkání s Brnem ještě ve druhé lize, tenkrát jsem doma vyhráli 3:0. Jak na to vzpomínáš?
Vzpomínám na to samozřejmě velmi dobře, byl to výborný zápas. Za to tehdejší vítězství 3:0 jsme pochopitelně byli všichni rádi, bylo to super utkání. Hodně vtípků s Peťou Švancarou. (smích)

Co rodina a známý s Dyjákovic. Dojedou opět ve velkém počtu v neděli?
Zatím jsem s nimi nemluvil, ale doufám, že se nějaká početná skupina zase sejde.

Mohl bys znojemské fanoušky na závěr pozvat na nedělní zápas?
Všechny fanoušky bych chtěl na utkání se Zbrojovkou srdečně pozvat. Hraje se o důležité tři body, bude to super utkání, přijde i hodně fanoušků z Brna. Je to jihomoravské derby a my do toho dáme vše a půjdeme za vítězstvím.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies
×
Odehrané v 15:00 |
1.SC Znojmo FK
FK Blansko