FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jevišovice střídá Šatov, juniorka zde dnes přivítá Bohemians 1905

Jevišovice střídá Šatov, juniorka zde dnes přivítá Bohemians 1905 Z n o j m o - První čtyři jarní domácí utkání sehrála juniorka na umělé trávě v Jevišovicích. Nyní dle plánu bude hrát svá zbývající utkání v Šatově, kde na podzim odehrála jedno utkání, a to bylo vítězné. Nyní zde přivítají svěřenci trenéra Tibora Dudy jen o příčku výše postavené Bohemians 1905. Zápas začíná v 16:30.

 
 
 

Bohemians 1905 mají na jaře o jedno vítězství více než náš tým. Vysoko dokázali rozstřílet Táborsko 6:0 a v minulém kole porazilo také doma beznadějně poslední Pardubice. Střelecká produktivita tedy klokany rozhodně netrápí, v každém jarním utkání dokázali dát alespoň jedno branku, a to je poměrně solidní statistika. V tabulce jsou Pražané na 15. místě se ziskem 33. bodů.

1.SC Znojmo FK - Bohemians 1905
Čtvrtek 3.4.2014 (16:30 hod. - Šatov)

Znojmo je jen o pozici za svým čtvrtečním soupeřem. Ztrácí však na něj čtyři bod. Náš tým hraje na jaře vesměs s velmi mladým týmem. Výjimkou bylo utkání proti Slovácku, kdy byl tým doplněn o některé velice zkušené fotbalisty, což nakonec znamenalo výhru 4:1. Což je zatím jediná na jaře. Celkově se pak povedlo získat svěřencům trenéra Dudy v druhé části sezóny čtyři body. V posledním prohraném utkání v Příbrami se na hřišti ukázal i nově zkoušený hráč Japonec Okujama.

Na podzim se radoval náš tým ve vzájemném zápase z vítězství. Venku dokázal porazit Bohemians 3:2, když se o branky postarali Juhaňák, Hájek a Kirschner. Soupeř nám má tak určitě co vracet.

Porovnání týmů

29 bodů 16 místo v tabulce
45:65 skóre
17 bodů doma
33 bodů 15. místo v tabulce
42:50 skóre
10 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies