FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Petr Kirschner hráčem kola Juniorské ligy! Gratulujeme!

Petr Kirschner hráčem kola Juniorské ligy! Gratulujeme! Z n o j m o - Václav Tomeček získal tohle ocenění na podzim za svůj hattrick do sítě Táborska. Na jaře na něj navázal Petr Kischner, který vsítil dvě branky do sítě Bohemians 1905 ve čtvrtečním zápase třicátého kola. Ke krásné ceně samozřejmě náleží i rozhovor pro oficiální stránky Juniorské ligy.

 
 
 

Petře získal jsi ocenění Hráč 30. kola Juniorské ligy. Snil jste tajně, že jednou tohle ocenění získáte?
Musím přiznat, že jsem tajně doufal, že bych tuhle cenu mohl jednou získat. Je to pro mě samozřejmě velká čest.

Jaký je to pocit, když je to černé na bílém?
Je to pro mě určitě povzbuzení do dalších zápasů a také závazek, abych nadále tvrdě pracoval.

Pojďme k zápasu, který ti toto ocenění vynesl. Jak jsi ho ze svého pohledu viděl?
První půli proti Bohemce jsme odehráli stejně dobře jako v předešlém utkání v Příbrami s tím rozdílem, že tentokrát jsme dokázali proměnit šance. Ve druhé půli jsme si řekli, že nepřestaneme v dobrém výkonu, bohužel se to ale tak úplně nepovedlo a měli jsem strach o výsledek až do konce. Naštěstí to dobře dopadlo.

Ty jsi vstřelil Bohemians dva góly. Ten první bylo v podstatě doklepnutí do prázdné brány. Ten druhý stál ale opravdu za to, krásné obstřelení brankáře. Věděl jsi už dopředu, co uděláš, když na tebe míč směřoval?
Viděl jsem, že gólman je trochu více z brány, tak jsem si říkal, proč to nezkusit. Navíc jsem neměl úplně přehled, co se děje za mnou, tak jsem raději rychle vystřelil. Jsem rád, že to takhle dobře vyšlo.

Zařadil bys tento gól mezi ty nejkrásnější, které jsi zatím v Juniorské lize vstřelil?
Tenhle gól bych určitě zařadil mezi nejhezčí, které jsem v Juniorské lize doposud vstřelil.

Ty jsi druhý nejmladší hráč, který v této sezóně ocenění Hráč kola dostal. Čekal jsi, že se tak brzy prosadíš v juniorském týmu Znojma?
Abych pravdu řekl, nečekal jsem, že se tak brzy prosadím. Samozřejmě to však záleželo na trenérovi, jestli mi dá šanci.

Celý Rozhovor najdete na oficiálním webu Juniorské ligy

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies