FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starosta poděkoval 1.SC Znojmo FK za reprezentaci v GL

Starosta města Znojma Vlastimil Gabrhel v úterý přivítal na radnici zástupce našeho klubu 1.SC Znojmo FK a osobně jim poděkoval za reprezentaci města i regionu v Gambrinus lize. Přítomen byl majitel klubu Ota Kohoutek, trenér Leoš Kalvoda a hráči Josef Hnaníček, Roman Hříbek a Matúš Lacko.

 
 
 

„Bylo hezké poslouchat pozitivní kritiky komentátorů a odborníků na to, jak jste se v Gambrinus lize prezentovali, jak jste hráli a možná překvapivě trápili jednoho soupeře za druhým. Chtěl bych vám všem, celému týmu, trenérovi i vedení klubu poděkovat za výbornou reprezentaci nejen klubu, ale také města Znojma v naší největší fotbalové soutěži,“ uvedl starosta Vlastimil Gabrhel.

„Jen mě mrzí, že se situace kolem rekonstrukce stadionu nepodařila vyřešit do konce sezóny. Vy, hráči, i fanoušci byste si zasloužili užít si tu pravou domácí atmosféru. Uděláme však maximum pro to, abychom rekonstrukci našeho atletického a fotbalového stánku dotáhli do úspěšného konce,“ dodal starosta.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies