FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přípravka 1.SC Znojmo FK nejlepší v okrese!

Minulou sobotu se uskutečnil finálový turnaj vítězů čtyř skupin soutěží přípravek ve znojemském okresu. Akci, kterou měla pod patronátem společnost Excalibur Holding, ovládl právě náš tým nejmladších fotbalových nadějí. 1.SC Znojmo FK postupně porazilo Šanov IE Znojmo i Suchohrdly a nepoznalo tak hořkost porážky.

 
 
 

V ročníku 2013/14 soutěžilo v okresu Znojmo celkem 41 týmů. Finálový turnaj se uskutečnil na hřišti IE Znojmo v Oblekovících. Výsledky našeho týmu byly následovné.

1. SC Znojmo FK - Šanov 5:2 (3:0)
Branky 1.SC: Pragr 2, Pokorný, Cakl, Navrátil.

1. SC Znojmo FK - IE Znojmo 3:0 (3:0)
Branky 1.SC: Pokorný, Pragr, Bartůněk

1. SC Znojmo FK - Suchohrdly 8:0 (4:0)
1.SC: Pokorný 2, Bartoněk 2, Pragr 3, Šuba Pavel.

Vítězem turnaje a s přeborníkem okresu ročníku 2013/14 se tak stalo 1.SC Znojmo. Hráči vedle poháru převzali také medaile pro přeborníka okresu. Společně s druhým IE Znojmo, pak 1.SC Znojmo postoupilo do krajského finále, které se uskuteční 17. 6. 2014 ve Znojmě.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies