FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Anketa před startem MS ve fotbale, odpovídali hráči 1.SC

Anketa před startem MS ve fotbale, odpovídali hráči 1.SC Již ve čtvrtek odstartuje dlouho očekávaný fotbalový svátek, v Brazílii se rozjede mistrovství světa. Jedna z nejsledovanějších sportovních akcí na světě. Na titul je řada kandidátů, tím největší Brazílie, následovaná Argentinou, Španělskem a Německem, Ve hře však budou i ostatní týmy. My jsme s v malé anketě zeptali hráčů 1.SC komu budou na turnaji fandit a kdo podle nich získá zlatou trofej.

 
 
 

Jiří Doleček - Přát budu Brazílii, je to velmi silný a zkušený tým, ale také Španělsku. Jeho fotbal se mi líbí a mám i oblíbený klub ve španělské lize. Tip na vítěze celého MS mám právě ve Španělsku.

Erik Liener - Budu fandit Brazílii, protože je to moje oblíbená reprezentace od doby, co jsem začal s fotbalem. Myslím, že by to mohla celé vyhrát, i proto, že má výhodu domácího prostředí. Brazilci budou chtít získat titul za každou cenu.

Matúš Lacko - Fandím vždy Anglii, ale tento roku budu fandit na výhru v turnaji Belgii a Brazílii.

Roman Hříbek - Budu to přát Španělsku. Každý říká, že to budou Brazilci, ale já věřím Španělům a myslím, že na MS ukáží větší kvalitu. Vždy jsem jim fandil. Maji obrovskou kvalitu směrem dopředu i v defenzivě.

Radek Buchta - Přál bych úspěch Belgii, protože mají mladé perspektivní mužstvo a těží z dlouhodobé koncepční práce. Myslím ale, že MS vyhraje Brazílie. Její kádr má obrovskou kvalitu jak dopředu, tak dozadu. Výhodu mají v aklimatizaci a domácím prostředí.

Daniel Odehnal - Fandit asi nebudu nikomu, když tam nejsem. Ale přál bych to Brazílii, když jsou domácí a delší čas mistrovství nevyhráli. Je to fotbalové země. Netroufám si tipovat, kdo vyhraje, ale velcí favoriti jsou podle mě opět Španělé a největší asi Němci.

TIP REDAKCE

Milan Šoba - Připojím se k většině prognóz. Viděl bych to na Brazílii.

Zdeněk Plánka - Osobně očekávám spíše nějaké překvapení. Dokázal bych si představit i Uruguay. Precizně organizovaná hra a týmové pojetí. Hodně ale bude záležet, jak na tom bude zdravotně Luis Suárez. Nevýhodou je pak těžká skupina. Pokud bych měl vsadit na jistotu - volil bych Německo.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies