FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přípravky zazářily na krajském finále! Zlato a stříbro!

Z n o j m o - V týdnu se ve Znojmě na hřišti ČAFKA uskutečnilo krajské finále mladších a starších přípravek. 1.SC Znojmo se vůbec neztratilo, právě naopak. Starší přípravka brala zlato, mladší pak stříbro, když prohrála s Vyškovem. Domácí půda tak přinesla skvělý úspěch. Na místě je tak velká gratulace. Patronem turnaje byl útočník Příbrami Petr Švancara.

 
 
 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

Velké drama to bylo pro Znojmo v boji o postup ze skupiny. Společně s Hustopečemi měli po základní skupině čtyři body. Rozhodl právě vzájemný zápas a především skóre. Náš tým porazil Hustopeče vysoko 6:0 a právě díky lepšímu skóre se vyloužil cestu do semifinále. V něm došlo na velké derby s IE Znojmo, které nakonec skončilo 6:2 v náš prospěch. V boji o zlato se 1.SC potkalo s Vyškovem, s kterým prohrálo v základní skupině. Ani ve finále se nakonec Vyškov nepovedlo porazit, druhé místo je ale opravdu krásným výsledkem.

Semifinále:

Vyškov - Svratka 7:1
1.SC Znojmo FK - IE Znojmo 6:2

Finále:

Vyškov - 1.SC Znojmo FK 6:3

STARŠÍ PŘÍPRAVKA

Pokud naše mladší přípravka muselo o postup do finále tvrdě bojovat, jejich starší kolegové projeli turnaj suverénně. Svoji skupiny vyhráli bez ztráty kytičky se skórem 14:3. Potrápit Znojmo dokázaly ve skupině pouze Ivančice. V semifinále si náš tým posléze poradil s Vacenovicemi a ve finále s Židenicemi.

Semifinále:

Židenice - Ivančice 3:0
Vacenovice - 1.SC Znojmo FK 1:3

Finále:

Źidenice - 1.SC Znojmo FK 2:4

„Turnaj měl velmi dobrou sportovní úroveň, což také ocenili diváci bouřlivým potleskem. Při vyhlašování výsledků pogratulovali a popřáli hodně úspěchů předseda JmKFS Pavel Blaha, předseda KM JmKFS Pavel Crhan a předseda OFS Znojmo Zdeněk Leitner. Závěrečného slova se ujmul úspěšný ligový fotbalista Petr Švancara, který kluky nažhavil do dalších tréninků a fotbalového života,“ okomentoval profesionální trenér mládeže JmKFS Stanislav Schwarz pro web jihomoravskyfotbal.cz.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies