FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Odstartováno! Začala příprava na novou sezónu

Odstartováno! Začala příprava na novou sezónu Z n o j m o - Dovolená uběhla jako voda a už je tu opět začátek přípravy na další sezónu. Pro Znojmo to bude po roční pauze příprava na Fotbalovou národní ligu. Hráči se opět hlásili v plné polní na stadionu v Husových sadech. Některé známé tváře chyběly, řada jich ale zůstala. První trénink byl seznamovací, hráči i nové trenérské duo Oldřich Machala a Petar Aleksijević se budou teprve v následujících dnech poznávat.

 
 
 

Známé tváře, ale i ty nové, se setkaly v útrobách stadionu v Husových sadech. Zde byl totiž naplánován na 9:30 start letní přípravy na novou sezónu. Jednalo se především o seznamovací setkání. Do kabiny hned na úvod přišel fotbalisty přivítat trenér Oldřich Machala a také jeho asistent Petar Aleksijević. Nechyběl ani majitel klubu Ota Kohoutek. Po úvodních slovech se hráči již vydali na první lehčí trénink. Byly utvořeny dvě skupiny, jedna trénovala na umělé trávě, ta druhá pak vyklusávala na tartanu.



Trénink svých spoluhráčů také pozorně sledoval Martin Hudec, který se stále zotavuje ze svého zranění. Již příští týden by se mohl lehce zapojit do tréninku. Účasten nebyl Emir Zeba a Miloš Reljić, oba se připojí k týmu v úterý.

K týmu se připojilo několik hráčů. Do kádru se pokusí prosadit duo brankářů Patrik Hipp (FC Nitra) a David Juran (FK Blansko). Dále také dva zahraniční hráči Atanus Trendafilov (FC Varvara Balkan) a ofenzivní záložník Miko Kovačić (Hajduk Split). Možnou náhradou za Václava Vašíčka na hrot útoku by pak mohl být vytáhlý Libor Žondra (HFK Olomouc), dalším útočníkem a zřejmě nejznámějších jménem z nových hráčů je Jan Pázler, hráče Jablonce a bývalý reprezentant do 21 let. Partu noviců doplňuje Jan Hladík (Sigma Olomouc), který již dříve znojemský dres oblékal, a také duo již dříve testovaných hráčů v juniorce Lama, Comara. Jsme teprve na začátku přípravy, dá se tedy očekávat příchod a testování i dalších hráčů.

A-TÝM: Jiří Doleček (GK), Daniel Odehnal, Todor Yonov, Roman Hříbek, David Helísek, Tomáš Cihlář, Peter Gál-Andrezly, Matúš Lacko, Radek Buchta, Erik Liener, Bronislav Stáňa.

NOVÍ HRÁČI: Mohamed Lamine Comara, Michel Sebastien Lama, Patrik Hipp (GK), David Juran (GK), Atanus Trendafilov, Miro Kovačić, Jan Hladík, Libor Žondra, Jan Pázler (FK Jablonec).

JUNIORKA: Radek Bula (GK), Lukáš Hrazdílek, Filip Kolegar, Petr Kunst, Jakub Honz, Abdullah Celik, Kubilay Yilmaz, Petr Kirschner.

PŘIPOJÍ SE: Emir Zeba, Miloš Reljić (úterý), Martin Hudec (příští týden).




KOMPLETNÍ ROZPIS PŘÍPRAVNÝCH UTKÁNÍ BUDE ZVEŘEJNĚN V ÚTERÝ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies