FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Příští dny budou ještě seznamovací, ví Oldřich Machala

Příští dny budou ještě seznamovací, ví Oldřich Machala Z n o j m o - Nový trenér našeho týmu Oldřich Machala, už má za sebou s týmem první dva dny. Stále probíhá počáteční seznamování, které bude ještě nějaký ten den trvat. Kouč je zatím spokojený s přístupem hráčů k začátku přípravy a jeho hlavním přáním je, aby se celá příprava obešla bez zranění. Zároveň řeší brankářskou otázku, která je nyní bodem číslo jedna.

 
 
 

Jak probíhá seznamování s hráči, s týmem?
Některé hráče jsem znal Cihláře, Todora (Todor Yonov pozn. red.). S Martinem Hudcem jsem ještě hrál. Pár hráčů znám s ostatními se seznamuji. Tento týden a zápasy s Opavou a v Žirovnici budou na poznávání.

Hráči mají za sebou tři tréninky. Jak jste spokojený s jejich přístupem k začátku přípravy?
Jsem velmi spokojený. Myslím, že kluci mají chuť, a to je v pořádku. Hlavně si přeji, aby se nikdo nezranil. Příští tři přípravné zápasy budou o tom, abychom se s hráči poznali ještě více. Potom bych chtěl dostat do týmu něco svého z herního stylu. Rád bych hrál aktivní fotbal s napadáním.

Na jakých postech vás nyní tlačí nejvíce bota?
Brankáři. Tady máme velký problém, protože máme jen Doliho (Jiří Doleček pozn. red.). Potřebovali bychom k němu ještě jednoho brankáře, některé nyní testujeme. Stále ale hledáme a tento problém řešíme.

Opustí tým někdo ze stávajících hráčů, nebo můžete se všemi počítat?
Možná Radka Buchtu, který je na zkoušce Českých Budějovicích. Nevím, jak to dopadne, snad to dopadne pro nás dobře. Pokud by odešel, bylo by to velké oslabení, pár hráčů už odešlo a mohla by se ztratit taková ta osa týmu a soudržnost. Ale nedá se nic dělat, musíme najít jiné hráče.

Letní příprava bývá mnohdy stereotypní. Je to pro vás zpestření, že jste v novém týmu, prostředí?
To je vždycky tak. Klub je jiný, hráči jsou jiní, prostředí je jiné. Myslím, že mi to prospěje.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies