FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V přípravě na sezónu absolvují hráči i soustředění v Břeclavi

Z n o j m o - Plán přípravného období na Fotbalovou národní ligu byl doplněn o čtyřdenní soustředění v Břeclavi. To bude probíhat od 8. do 12. července a bude zakončeno přípravným utkáním proti Frýdku-Místku na stadionu v Sedleci nedalo Miroslavi, kde hrával náš tým přípravné zápasy již v minulosti.

 
 
 

Jak již bylo zmíněno v Břeclavi se náš tým usadí na čtyři dny a bude to určitě zpestření přípravného období. „Může nám to jedině prospět. Nebudeme mít starost o tréninkové plochy, hřiště budeme mít kousek od hotelu. Tým bude na víc určitý čas pohromadě,“ kvitoval trenér Oldřich Machala.

Celé soustředění se pak zakončí přípravným utkáním s Frýdkem-Místkem v Sedleci. Kteří hráči na soustředění do Břeclavi odcestují vás budeme samozřejmě před odjezdem informovat.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies