FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vysoká výhra na Ružomberokem, bereme bronz!

Ž i r o v n i c e - Semifinálový zápas s Myjavou se našemu týme sice tolik nevydařil, vše si ale vynahradil v boji o třetí místo. Slovenský Ružomberok totiž rozstřílel 5:2 po výborném prvním poločasu a mohl slavit první výhru v přípravě. Z Perleťového poháru si také nakonec odvážíme krásné třetí místo.

 
 
Perleťový pohár, sobota 28.6.2014
1.SC Znojmo FK - MFK Ružomberok  5:2  (4:1)
Branky: 6. Stáňa, 17. a 35. Žondra, 9. a 41. Pázler – 11. Kolorédy, 88. Práznovský.
Rozhodčí: Novotný – Tesař, Makovička.
1.SC Znojmo FK: Juran - Hříbek, Odehnal, Zezula, Helísek - Ledecký, Lacko (K), Lukáš - Stáňa, Žondra, Pázler.
Do 2. půle zasáhli: Pokorný, Yonov, Zeba, Kunst, Comara, Lama.
MFK Ružomberok: Koníček – Čurma, Práznovský, Dunaj, Lacko, Bartoš, Lupák, Ferenčík, Serečín, Kolorédy, Trabalík.

Komentář k zápasu

Pokud v předchozím zápase s Myjavou nemělo Znojmo dobrý vstup do utkání, tak s Ružomberokem už rozhodně ano. Už v úvodních minutách měli dobrou možnost Žondra s Pázlerem, prosadil se ale až Bronislav Stáňa. Ten dostal nádhernou kolmici, kterou dotáhla až k dokonalému zakončení. V deváté minutě pak zužitkoval převahu našeho týmu Jan Pázler, který trefil odražený míč po rohu přesně. Hůře pro Ružomberok mohlo být jen o pár okamžiků později. Po krásné kombinace se dostal do velké šance Žondra, ale z bezprostřední blízkosti trefil brankáře Koníčka.

Slovenský klub kritickou chvíli přestál a do hry je vrátil Filip Kolorédy. Znojmo ale bylo rozjeté a tato komplikace ho nemohla zastavit. Nejprve nebezpečně pálil Pázler a po něm už se po ukázkovém centru trefil Libor Žondra. Ružomberok se ovšem nevzdával a na řadu tak přišla i velká chvíle brankáře Jurana. Ten vytáhl v 31. minutě fantastický zákrok, když jistý gól reflexivně vytáhl na tyč. První půli pak svým druhým gólem uzavřel Libor Žondra, který se opět prosadil po krásném centru a ukázal svůj potenciál.

V druhém dějství už tolik šancí k vidění nebylo, hned na úvod ale definitivně pojistil již tak velký náskok našeho týmu Jan Pázler. Ve velmi náročném počasí a druhém utkání dne už byl znát úbytek sil. Ružomberok stihl pouze snížit, když se prosadil po závaru ve vápně Olivier Práznovský.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies