FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kádr opouští Peter Gál-Andrezly, dva noví hráči na zkoušku

Kádr opouští Peter Gál-Andrezly, dva noví hráči na zkoušku Z n o j m o - I v dalším průběhu přípravy nastávají určité pohyby v kádru. Znojemský dres už nebude oblékat Peter Gál-Andrezly. Ten měl ve Znojmě smlouvu na půl roku, která mu nyní nebyla prodloužena. Přejeme Peteru hodně štěstí v dalším angažmá. Na Perleťovém poháru se pak představili další dva hráči na zkoušku, kteří zůstanou na testech i po turnaji.

 
 
 

Peter Gál-Andrezly se stal zimní posilou před jarní částí Gambrinus ligy. Smlouvu podepsal na půl roku (do konce června) a bohužel ho před samým začátkem jarní části postihlo zranění. Celkově odehrál za Znojmo devět mistrovských utkání. Klub mu nyní smlouvu neprodloužil, přeje ale Peterovi hodně štěstí v další fotbalové kariéře.

Do přípravy se zapojili další dva noví hráči na zkoušku - obránce Tadeáš Zezula (21 let) a záložník Tomáš Kunc (21 let). Oba naposledy působili v juniorce Zbrojovky Brno a můžete si je pamatovat i ze vzájemných zápasů v Juniorské lize. Poprvé se představili ve znojemském dresu právě na Perleťovém poháru. Tomáš Kunc prošel všemi mládežnickými reprezentacemi konče ČR 21. I nadále se bude kádr podle slov trenéra Oldřicha Machaly snažit posílit.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies