FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Angažmá ve Znojmě bych vítal, říká Jan Pázler

Angažmá ve Znojmě bych vítal, říká Jan Pázler Ž i r o v n i c e - Co se týče jména a ligových zkušeností, mohl by být Jan Pázler největší letní znojemskou posilou. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč odehrál 58 ligových zápas (9 gólů), z nichž drtivou většinu v dresu Dukly Praha. Připsal si i tři starty za ČR 21. Po přestupu do Jablonce se ale je cesta trochu zadrhla, i proto to by se rád "nastartoval" ve Znojmě. Že by byl hodně platný ukázal i Perleťový pohár. S třemi brankami se stal nejlepším střelcem turnaje.

 
 
 

Ty se netajíš ambicemi hrát první ligu, což je logické, protože už jsi v ní odehrál několik zápasů. Jak se tedy stavíš k možnému angažmá ve Znojmě?
Potřebuji hlavně hrát, teď jsem prakticky rok skoro vůbec nehrál. Určitě bych i vzhledem k tomuto ohledu angažmá ve Znojmě vítal. Uvidíme, jak to vše dopadne, jak se k tomu postaví Jablonec.

Takže je pro tebe výzva hrát i druhou ligu v dresu Znojma?
Samozřejmě. Chci hrát a dávat góly, i kdyby to mělo být ve druhé lize.

Říkal jsi, že jsi rok skoro nehrál. Nedostával si tolik šancí?
Přišel jsem do Jablonce z Dukly Praha, kde se mi celkem dařilo. V Jablonci jsem ze začátku par šancí dostal, pak po nějakém utkání se to úplně zvrátilo, od té doby jsem šance moc nedostával. Navíc přišla spousta nových hráčů. Hrával jsem spíše za juniorku nebo za farmu.

Sledoval jsi Znojmo v Gambrinus lize?
Sledoval.

Jak se ti hra Znojma jevila?
Hrálo dobře, ofenzivně. Myslím si, že si zasloužili sestoupit jiné kluby.

Znáš se v kabině s některými hráči?
Moc ne. Na Moravě jsem se doposud moc nepohyboval, takže kluky moc neznám.

Takže taková premiéra na Moravě?
No Moravě ano. Pocházím od Náchoda a celé dětství jsem prožil v Praze. Bude to něco nového. (s úsměvem)

"Varoval" tě už někdo před Jižní Moravou, vínem?
Zatím ne. Třeba to přijde ještě. (s úsměvem)

V prvním zápase s Myjavou vám utekl začátek utkání. To se pak asi hodně těžko vracelo do utkání?
To ano. Do obrany je to trochu horší, ale zatím se seznamujeme. Na soustředění to dopilujeme a myslím, že to bude dobré.

Myjava má navíc před startem ligy.
To určité také. Myjava má už pouze čtrnáct dní do začátku ligy. Už má tu tvrdou přípravy za sebou, my jsme teprve začali a dostáváme se do toho.

Ale máš připsané plus za vstřelený gól (proti Ružomberoku následně Pázler přidal další dvě branky). To je určitě příjemné?
To ano, ale stále je to jen příprava. Důležitější to bude v lize.

Hra na křídle, cítíš se tam jako doma, nebo ti vyhovuje jiný post?
Na Dukle jsme hráli také 4-3-3, takže na křídle nebo pod hrotem. Ale na hrotu úplně ne, jak jsem říkal, buď na kraji nebo jako podhrotový hráč.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies