FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ohlédnutí za sezónou U12 a U13

Z n o j m o - Ligové soutěže nedávno samozřejmě neskončily jen A-týmu a juniorskému celku, ale také mládeži. V krátkých zhodnoceních se ohlédneme za všemi týmy počínaje kategorií U12 a konče kategorií U19. Začneme vzestupně, tedy o nejmladšího ročníku. Podíváme se na týmy U12 a U13.

 
 
 

U13

FAČR nevede v kategorii U13 oficiální tabulky. U13 (ročník 2001) se podle neoficiálních tabulek umístil na 8. místě z patnácti účastníků. Výsledky týmu byly střídavé, jednou tým Miroslava Turka v těžkém utkání zvítězil, poté zápasy nezvládl. Přesto dokázala naše třináctka potrápit nejednoho favorita soutěže a v některých utkáních se prezentovala pěknou, kombinační hrou. Po boku trenéra Miroslav Turka stál po celou sezónu jeho asistent Stanislav Moravec. Uvidíme, jak se tým popasuje s přesunem na velké hřiště, jelikož doposud nastupoval pouze na dvou „mini“ hřištích v počtu 7+1.

Nejlepší střelci kategorie: 85 – Kaššai, 25 – Stašková, 23 – Kohoutek, 14 – Ošťádal, 12 – Bohatý.

U12

Stejně jako u kategorie U12 nevede FAČR oficiální tabulku. Ročník 2002, U12 skončil dle neoficiální tabulky na 14. místě z patnácti účastníků. I když jsou výsledky v žákovských kategoriích až druhořadé, měl tento tým získat bodů více. Doufejme, že tento mančaft neukázal všechny svoje možnosti a v dalším ročníku přijde jednoznačné zlepšení. Na již zmíněném zlepšení usilovně pracoval trenér Jiří Kotlán, kterému v první části sezóny pomáhal jeho bratr Martin, který však musel po podzimu skončit a nahradil ho Oldřich Helebrant.

Nejlepší střelci kategorie: 19 – Štancl, 13 – Tumurbaatar, 9 – Prodělal, 7 – Vašina, 6 – Gold, Janík.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies