FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kolín bude hrát na brejky a čekat na chybu, tuší trenér Machala

Kolín bude hrát na brejky a čekat na chybu, tuší trenér Machala Z n o j m o - Zdálo se to nedávno, co naši fotbalisté začali přípravu na nadcházející ročník Fotbalové národní ligy. Nyní už do startu nového soutěžního ročníku zbývají pouze hodiny. V prvním kole čeká Znojmo nevyzpytatelný nováček z Kolína. I trenér Oldřich Machala předpokládá těžký zápas a hlavně dobývání obrany soupeře.

 
 
 

Je pro vás Kolín velká neznámá jako nováček FNL?
V přípravě na Kolín se ještě seznámíme se soupeřem na videu. Něco samozřejmě vím od kamarádů, kteří tam mají nějaké kontakty. Po shlédnutí zápasů Kolína na videu budeme ale určitě chytřejší.

Jak jste spokojený s tím, že na úvod hrajeme proti nováčkovi? Tyhle zápas většinou bývají hodně ošidné?
S nováčkem je to vždy těžké. Je to jejich první zápas a navíc proti týmu, který sestoupil z první ligy. Pro ně to bude absolutní motivace, aby uspěli. Stejná motivace je ale i u nás, my chceme také uspět.

Čekáte podobné dobývání obrany jako v některých našich přípravných zápasech?
Myslím, že to takhle bude. Předpokládám, že Kolín bude hrát na brejkové situace a bude čekat na nějakou chybu. Musíme na to být dobře nachystaní.

Po roce opět naskočíte do kolotoče FNL. Jak se osobně cítíte před zápasem?
Vždy je takové nějaké napětí před zápasem. Teď ale ještě ne. Hlavně si přeji, ať jsem na neděli všichni zdraví a nikomu se do té doby nic nestalo.

Teď trochu odbočíme od Kolína, ale pochopitelně zůstaneme ve FNL. Jaké jsou vaše cíle v nadcházející sezóně?
Chtěli bychom hrát co nejvýše, to je jasné. Vím, že to bude složitější, protože mužstvo ještě není v takovém stavu, jak si představuji. Kádr není tak široký, ale to se nedá nic dělat. Samozřejmě se chceme pohybovat v horní části tabulky.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies