FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Daniel Odehnal: Rosice se budou chtít vytáhnout, ale musíme to zvládnout

Daniel Odehnal: Rosice se budou chtít vytáhnout, ale musíme to zvládnout Z n o j m o - Již ve středu nás čeká druhé kolo poháru České Pošty, ve kterém budeme hrát v Rosicích. Ty jsou pro znojemského fanouška známým klubem. Dvě sezóny totiž působily jako naše farma. V Rosicích tak získávalo zkušenosti několik našich hráčů. Jedním z nich byl i Daniel Odehnal, se kterým jsme právě před vzájemným zápasem podnikli rozhovor.

 
 
 

Dane, ve 2. kole domácího poháru nás čekají Rosice. To je klub, který dobře znáš, když byl naší farmou v sezóně 2011/12 a 12/13, tak jsi zde odehrál několik zápasů. Jak na to vzpomínáš?
Vzpomínám na to, dali mi tam šanci hrát třetí ligu. Byl jsem ještě hodně mladý a byla to dobrá herní zkušenost. Byla tam dobrá parta, dobří kluci. Vzpomínám na to jen v dobrém, rád se s nimi potkám i teď.

Sleduješ, jak si Rosice vedou? Jsi s někým v kontaktu?
Snažím se je sledovat i kádr. Sice se to tam trochu obměnilo, než když jsem tam byl já, ale kostra týmu je stále stejná a i tahouni zůstali, s těmi ještě nějak v kontaktu jsem a sleduji je.

Je to už sice nějaký čas, co jsi za Rosice hrál, přesto ale, jakým výkonem si myslíš, že se budou prezentovat?
Neviděl jsem je dlouho hrát. Po sestupu z MSFL už prakticky vůbec ne. Ale v minulé sezóně se pohybovaly na špici tabulky. Určitě to bude kvalitní soupeř, stejně jako v prvním kole proti Líšni to bude hodně nevyzpytatelný soupeř. Rosice můžou pouze překvapit, a tak nemají co ztratit a určitě se na nás vyhecují. My to ale musíme zvládnout, hrát svoji hru a ideálně jít brzy do vedení stejně jako v lize a pak bychom snad neměli mít problém.

Pokud bychom postoupili s velkou pravděpodobností bychom se utkali se Zbrojovkou Brno. Je pro vás největší motivací právě Zbrojovka, nebo dojít v poháru co nejdále?
Určitě dojít co nejdále. Samozřejmě, čím dříve přijde atraktivnější soupeř, tím je to i pro nás lépe. Konečně budeme hrát doma a snad přijde i hodně lidí. Takže chceme v poháru dojít co nejdále, ale určitě budeme rádi za nějakého atraktivního soupeře.

Konkurence na tvém postu stoper je snad ještě větší než v minulé prvoligové sezóně. Jak to vnímáš?
Musím se snažit, musím na sobě dál pracovat a snad nějaká šance přijde.

Teď s velkou nadsázkou, neuvažuješ o přeškolení na ofenzivního hráče, tam to tolik nabité není?
(Smích) Hrával bych cokoliv, jedno na jakém postu. Ale to asi ne, jsem zažitý na stoperovi a na jiném postu by to asi lepší nebylo. (s úsměvem) Zůstanu na svém a budu se snažit se tam probojovat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies