FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

I v oslabení jsme měli odehrát utkání úplně jinak, mračil se Machala

I v oslabení jsme měli odehrát utkání úplně jinak, mračil se Machala Z n o j m o - Velice zachmuřený byl po prohře s Vlašimí trenér Oldřich Machala. Znojmo si první domácí zápas příliš neužilo a ztratilo proti Středočechům svojí ligovou neporazitelnost. Náš lodivod se domnívá, že i přes hru v oslabení, jsme měli nadějný výsledek 1:0 udržet a dohrát zápas daleko jiným způsobem.

 
 
 

Trenére nebude to asi jednoduché hodnocení?
Těžko se mi to hodnotí, protože od začátku utkání jsme neměli zápas ve svých rukách. Nebyli jsme vůbec ve své kůži a začátek zápasu se nám vůbec nepovedl. Potom jsme dostali červenou kartu a hráli jsme v desíti.

I v oslabení jsme se ale dostali do vedení.
Dali jsme sice první gól, ale hrubými chybami jsme si zápas nechali vzít. Neubránili jsme dvě, tři situace, které by měly být úplně jednoduché. Soupeř vyhrál zaslouženě.

Ještě v prvních sezónách ve FNL se nám dařilo spíše venku, nebude to platit i v této sezóně?
Nám se hraje v podstatě stejně. Většina týmu proti nám bude hrát ze zajištěné obrany, což bylo i u Vlašimi vidět. Po vyloučení, jsme neměli jinou možnost, než stáhnout jednoho ofenzivního hráče. Při vedení Vlašimi jsme pak stáhli hru na tři obránce. Bylo to složité.

Je ztráta domácích bodů i velká škoda z pohledu toho, že v příštím kole zajíždíme do Olomouce, kde to bude nesmírně těžké?
Momentálně mě mrzí hodně tento výsledek, protože si myslím, že jsme to mohli odehrát úplně jinak, i když jsme hráli v oslabení. Vedli jsme 1:0, měli jsme to dohrát jinak.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies