FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Aleksijević po Jihlavě: Ne vždy ten lepší vyhraje, takový je fotbal

Trenér Aleksijević po Jihlavě: Ne vždy ten lepší vyhraje, takový je fotbal J i h l a v a - Už to trochu vypadá, že naší juniorce není výhra v letošní sezóně Juniorské ligy souzena. Svěřenci trenéra Petara Aleksijeviće předvádí od 2. kola v každém zápase dobrý výkon, který korunovali v utkání v Jihlavě. Zvláště v první půli na hřišti dominovali, nakonec z toho byl ale "pouze" bod, který vystřelil v závěru z penalty Petr Kirschner.

 
 
 

Je pro vás v kontextu celého utkání bod málo?
Podle průběhu utkání musím říct, že jsme si zasloužili vyhrát. Ale to je fotbal a ne vždy ten lepší vyhraje. Nakonec jsem vděčný za bod. Až na jeden moment, kdy jsme měli trochu smůlu, jsme utkání hráli s přehledem. Jsem rád, že i po dvou inkasovaných gólech během jedné minuty to kluci nezabalili. Ten druhý si ani nezaslouží komentář, byla to opravdu obrovská smůla, kde Pokorný křižuje útočníka soupeře a přitom se mu obnoví zranění a protihráč jde sám na bránu. Takže nakonec musíme hodnotit bod jako zisk.

Byl výkon v první půli zatím nejlepším v sezóně?
Určitě, souhlasím. Výkon byl velice dobrý, líbilo se mi, že agresivita a snaha o napadání byla u kluků enormní. Vytvořili jsme si hodně příležitostí, bohužel ne vždy to bylo dobře řešeno. Hra byla i pro diváka pěkná, tam nemám klukům co vyčítat.

A-tým se chce prezentovat aktivním napadáním, agresivní hrou. Přesně takový styl ukázala juniorka proti Jihlavě. Obrana soupeř si s tím vůbec nevěděla rady a pak vznikaly obrovské příležitosti, které zkrachovaly jen na finální fázi.
Musím, říct, že kluci atakovali soupeře i ke konci zápasu, kde už těch sil nebylo tolik, je těžké hrát takto celé utkání. Celý tým napadal absolutně fantasticky, a jak už bylo zmíněno, obraně Jihlavy to dělalo obrovské problémy. Po získání míče bylo řešení zakončení akce mnoho, myslím, že i s postupem času se i v této fázi kluci zlepší a budeme z toho těžit.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies