FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Roman Hříbek o bývalém spolubydlícím: Sázka s Vášou? Možná proběhne

Roman Hříbek o bývalém spolubydlícím: Sázka s Vášou? Možná proběhne Z n o j m o - Největší gólovou zbraní Olomouce v našem vzájemném utkání v rámci 4. kola Fotbalové národní ligy bude jistě Václav Vašíček. Koho jiného se tedy zeptat na tohoto kanonýra, než jeho bývalého spolubydlícího Romana Hříbka. Pravě on byl při Vašičkově působení ve Znojmě parťákem nejen na hřišti, ale také mimo něj.

 
 
 

Ty jsi s Václavem Vašíčkem bydlel, když tu působil. Proběhlo před zápasem nějaké špičkování?
Ve čtvrtek mi napsal, ale ještě jsem mu nebyl schopný odepsat. (smích) Hned se vyptával, jestli budu hrát. Tak mu po tomto rozhovoru odepíšu. (rozhovor byl pořízen v pátek večer pozn. red.)

Sázka nějaká byla?
Zatím ještě ne, ale třeba po telefonu ještě něco proběhne.

Jaký byl Váša spolubydlící?
Úplně v pohodě, rozuměli jsme si, takový seladon. (smích)

Berete zápas s Olomoucí nějak speciálně, nebo jako jakýkoliv jiný zápas?
Každý vidí, že to bude takový derbíčko. My do utkání pochopitelně půjdeme naplno jako vždy. Skrz trenéra a kluky, co tu hrávali, to bude určitě vyhecované. Olomouc bude pod větším tlakem, budeme chtít uspět.

Byl by bod z Hané dobrý?
Bod by byl samozřejmě dobrý, ale do každého zápasu jdeme s tím, že ho chceme vyhrát, ať je to Olomouc nebo kdokoliv jiný.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies