FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Týden ve znamení Táborska. Juniorka ho přivítá v Šatově

Týden ve znamení Táborska. Juniorka ho přivítá v Šatově Z n o j m o - Táborsko. To bude v tomto týdnu nejskloňovanější soupeř. V pondělí ho totiž v Šatově přivítá náš juniorský tým a v neděli pak i A-tým v rámci 5. kola Fotbalové národní ligy. Juniorka bojuje o svoji první výhru v sezóně a ráda by toto čekání prolomila právě proti Táborsku, které zatím uzavírá bez bodu tabulku Juniorské ligy. Zápas začíná od 17:00.

 
 
 

Táborsko začalo Juniorskou ligu obdobně jako náš tým, když na úvodu vysoko prohrálo s Teplicemi. Náš tým se však z porážky oklepal, což u Jihočechů úplně neplatilo. Prohráli i své další zápasy s Jihlavou, Příbramí, Bohemians 1905 a Spartou Praha. Na svém kontě tak Táborsko zatím nemá ani bod a v kolonce velice nelichotivé skóre 3:23. Poprvé v sezóně tak naše juniorka bude vstupovat do utkání jako papírový favorit.

1.SC Znojmo FK - FC Táborsko
Pondělí 25.8.2014 (17:00 hod. - Šatov)

Od utkání se Zbrojovkou podávají svěřenci trenéra Petera Aleksijeviće velice dobré výkony. S mladou sestavou jsme dokázali hrát vyrovnanou hru se Slavii, Baníkem i Jabloncem. Naposled jsme sahali po třech bodech v Jihlavě a byť jsme byli lepší, brali jsem "pouze" bod. Cíl do utkání s Táborskem je tak pro Znojmo jasný - první výhra v sezóně.

V minulé sezóně jsme byli v obou vzájemných zápasech úspěšnější. Na podzim jsme vyhráli nad Táborskem venku 4:3, když se hattrickem blýskl Václav Tomeček. Ten byl také ve zmíněném kole zvolen Hráčem kola. Na jaře jsme pak doma zvítězili 3:2.

Porovnání týmů

2 body 18. místo v tabulce
7:15 skóre
1 bod doma
0 bodů 20. místo v tabulce
3:23 skóre
0 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies