FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17 v Třinci úspěšná, U16 chyběl k bodu krůček

T ř i n e c / Z n o j m o - Napůl byly úspěšné v Třinci naše týmy kategorie U17 a U16. Sedmnáctka dokázala zvítězit, když přestála i velký tlak soupeře ve druhé půli, naopak přidala ještě druhou pojišťovací branku. Šestnáctka bojovala do poslední chvíle o bod, žel nakonec odjížděla domů bohužel s prázdnou. O výhře soupeře rozhodl jediný gól.

 
 
 

U17

5.k/ FK Fotbal Třinec - 1.SC Znojmo FK 0:2 (0:1)
Branky: Procházka, Fessl

Sestava Třinec: Jóba - Chloň (59. Ferjanec), Lanc, Samiec, Stříž - Sliwka, Lasota, Liška, Kotas - Kantor, Kucharčík

Sestava Znojma: Trmal - Garčic, Svoboda, Švejda, Kulíšek - Vávra, Šmíd, Fessl, Švejkar - Procházka, Bastl (65. Bálka)

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser: Do utkání jsme vstoupili aktivně a vstřelili jsme branku. Vycházeli jsme ze zabezpečené obrany do rychlých protiútoků. Na úvod druhé půle jsme se dostali pod tlak, který jsme ustáli a po jednom z rychlých brejků jsme vsítili druhý gól. Závěr utkání jsme si již pohlídali a mohli jsme přidat i další branky.

U16

5.k/ FK Fotbal Třinec - 1.SC Znojmo FK 1:0 (0:0)
Branky: Novák

Sestava Třinec: Kubik - Kolesnáč, Paholik, Potůček, Petružálek - Novák, Cieslar J., Ryba, Konečný - Nieslanik, Zahalik (Sikora, Tumlíř, Liszrwan, Cieslar V.)

Sestava Znojma: Koukal - Novotný, Kormoš, Burda, Škarka - Křivánek, Priml, Moravec, Koch - Valenta, Švarc (Strečko)

Trenér Znojma Tibor Duda: Utkání rozhodla naše jedna chyba, jinak se hrála vyrovnaná partie. V první půli jsme mohli jít do vedení, ale Švarc finální fázi nevyřešil dobře. Zápasu by slušela remíza.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies