FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Matúš Lacko odpovídal v offline rozhovoru na dotazy fanoušků

Matúš Lacko odpovídal v offline rozhovoru na dotazy fanoušků Z n o j m o - Již od středy jste měli možnost pokládat dotazy Matúši Lackovi. Všechny položené otázky do jedné Matúš zodpověděl a vznikl z toho zajímavý rozhovor. Některé dotazy byl vážnější, některé zase odlehčené a v humornějším duchu. Můžete tak zjisti, kdy současný znojemský kapitán začínal s fotbalem a jaká třeba bude jeho kariéra po skončení profesionální kariéry. Por autentičnost odpovědí necháváme text ve slovenštině.

 
 
 

Libor Nevrkla: Ahoj, je pravda, že než půjdeš kariéru dohrát do Hostimi, vezmeš to ještě minimálně 5 let přes první ligu? Ať to šlape!
Ahoj, už som dostal návrh zmluvy z top klubu Ajax Dyjákovice, takže by si musel prísť s lepšou nabídkou. :) Do ligy by som sa chcel ešte vrátit, ale to by sa musel niekto ozvať. Možno sa tam Hostim do 5 rokov dostane. :)

Aleš Kolman: Dobrý den :) Je nějaká možnost Vás vidět i mimo trávník?
Ahoj, ja moc nikam nechodím, ale po telefonickej domluve není problém :)

Milan Šoba: Laci, nestýská se ti po Slovensku? Z které části pocházíš a nejsou tam ještě další šikovní fotbalisté jako ty?
Ahoj. Určitě trošku, ale v Znojmě sa cítim jako doma a nechýba mi tu nič. Milujem to tu! Narodil som sa v Bratislave a od 8 rokov žil v Malackách. Futbalisti su tam šikovný určitě a šikovnejší jak ja.

Pa Cy: Kdy už konečně doma vyhrajete? :D
Ahoj, doma s Pardubicemi sa to už všetko musí zlomit a vyhrajeme! Nič iné nám neostáva. Sme to dlžný fanúšikom a ľuďom, ktorý nám fandia !!!

Jirka Sirka: Matúši, co by se muselo stát, abychom se dočkali?
ve 2. lize tvého hattricku? :) Už jsi nějaký vstřelil? Ahoj, Hattrick už som dal, keď som prišiel do Znojma, ale to som ešte hrával útočníka. Teraz mám iné povinnosti na ihrisku, takže tomu hattricku moc neverím , ale ak ho dám, tak máte u mňa pivo.

Fanoušek Robert Knebl poslal hned několik dotazů.

1. Co považujete za svůj největší úspěch?
Ahoj, za svoj najvačší úspěch považujem jednoznačne postup do ligy za Znojmo.

2. Jaký je tvůj fotbalový sen?
Mojim snom je si zahrať aspoň ešte raz ligu za Znojmo v domácím prostředí a udržat sa tam dlhšie jak jednu sezonu.

3. Máš, nebo měl jsi nějaký fotbalový vzor?
Nemám žiadny konkrétný vzor, skor mám rád takých hráčov, ktorý hraju celým srdcom pre tým a nie len na seba.

4. Jakému fandíš zahraníčnímu týmu a komu v ČR?
Celý život fandím Manchestru United a v ČR iba Znojmu.

5. V kolika letech si začla hrát fotbal, a kdo tě k němu přivedl?
Futbal som začal hrat myslím v 7 rokoch, ku ktorému ma doviedli rodičia, lebo už som doma rozbíjal moc nábytku s balonom. :)

6. Co se ti na Znojmu líbi?
Znojmo som si moc oblúbil. Páči sa mi historia tohoto města a su tu skvelý ludia.

7. Na jaký zápas nejraději vzpomínáš a proč?
Najradšej vzpominám na prvý zápas za ŠK Slovan Bratislava a na všetky víťazné zapasy za 1.SC Znojmo. Hlavne v tej prvej a druhej (postupovej) lige!

8. Máš nějakou radu pro začínající fotbalisty, aby dotáhli třeba do první ligy jako ty?
Jediná rada je asi tá, aby to hrali srdcom.

9. V čem je podle něho rozdíl mezi Leošem Kalvodem a současným trenérem Machalou?
Trenér Kalvoda preferoval trošku jednoduchší styl futbalu. Pod trenérom Machalom by sme chceli hrat viac ofenzívne lebo na to máme hráčov a sme v inom postavení jak pred príchodom trenéra Kalvodu.

10. Máš nějaký rituál před zápasem?
Nemám žiadny rituál!

11. Proč sis vybral Znojmo?
Ked som skončil v dorostu, tak som bol na skúške v Dostě Bystrc, keď postupili do 2.ligy. Nepresadil som sa tam a ozvalo se 1.SC Znojmo. Trošku ma tlačil čas a hned sa mi tu aj zapáčilo. Keby som mal možnost sa rozhodnut znovu, tak by som sa rozhodol rovnako!

12. Kdo je v týmu tvůj největší kamarád?
Ja som kamarád s každým.

13. Máš nějaký vzkaz pro fanoušky?
Ste úžasný, stojte pri nás jak doteraz a my Vám to určite vrátíme víťaztvami!!!

Ďakujem všetkým za dotazy, držte nám palce. Matúš Lacko

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies