FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bronislav Stáňa: O víkendu bylo volno, ale jinak jsme pořádně makali

Bronislav Stáňa: O víkendu bylo volno, ale jinak jsme pořádně makali Z n o j m o - Bronislav Stáňa po lehkém oťukávání v minulé sezóně naplno pronikl do A-týmu a v odehraných pěti kolech Fotbalové národní ligy byl vždy členem základní sestavy. Talentovaný ofenzivní hráč popisoval období po prohře s Táborskem, kdy tým trénoval intenzivně dvoufázově, a hodnotil i své výkony. Mrzí ho hlavně produktivita, my ale věříme, že vstřelený gól, či povedená asistence na gól přijde co nejdříve. Řeč pak samozřejmě přišla i na příští zápas v Třinci.

 
 
 

O uplynulém víkendu se nehrálo. Přišlo volno vhod, nebo jste chtěli rychle odčinit domácí prohru s Táborskem?
Na prohru s Táborskem musíme rychle zapomenout. Sice se nehrálo, víkend jsme měli volný, ale zase se v týdnu pořádně makalo. Každý den dvoufázový trénink.

Bylo po utkání s Táborskem cítit napětí?
Musíme doma vyhrávat, což se zatím vůbec nedaří. Nyní to musíme zvládnout doma s Třincem a příští domácí zápas už se musí zvládnout a zlomit se to. Prohry už se doma nesmí opakovat, i fanoušci byli nespokojení, ani se jim nedivím, hráli jsme hrozně.

Na druhou stranu asi není na místě nějaká panika, v tabulce máme devět bodů a pouze bod ztráty na vedoucí tři týmy.
Není to špatné, ale minulou sezónu jsme hráli první ligu a měli bychom tedy hrát na špici. A nejvíc bychom to měli dokazovat doma. Z venku takové krásně body a doma nic. Musíme pořád makat, abychom se drželi na špici a bojovali třeba o postup do Synot ligy.

Nyní vás čeká v sobotu utkání v Třinci, který má za sebou povedené období. Je společně s Opavou a Žižkovem na čele tabulky, porazilo v poháru Sigmu Olomouc. Může to být i třeba jistá výhoda, že nebude takový tlak?
Do každého zápasu musíme jít stejně a vyhrát za každou cenu, ať už by to byla Sparta, Plzeň nebo Třinec. Cíl jsou jednoznačně tři body.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies