FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sokolov ve Znojmě ještě nikdy neprohrál. Náš nedělní cíl je jasný

Sokolov ve Znojmě ještě nikdy neprohrál. Náš nedělní cíl je jasný Z n o j m o - Pokud přijel Baník Sokolov do Znojma v rámci Fotbalové národní ligy, nikdy neodjížděl s prázdnou. Na našem stadionu se nám Baník nepovedlo porazit ani v jednom případě. Tato neděle a 11. ligové kolo je k tomu samozřejmě vhodnou příležitostí. Od čtvrtého Sokolova nás navíc dělí pouze dva body, případný plný úspěch by tak posunul Znojmo před tohoto soupeře. Výkop utkání je stanoven na 15:30.

 
 
 

Sokolov se tradičně pohybuje v popředí tabulky Fotbalové národní ligy a nejinak tomu není ani v aktuálním ročníku. Na trenérskou lavici nově usedl před sezónou úspěšný trenér juniorky Slavie Daniel Šmejkal. Sokolovu se pod jeho vedením daří solidně. Baník drží kontakt s čelem tabulky a momentálně je na čtvrtém místě, byť na jedenáctou Opavu má pouze tři body náskok.

1.SC Znojmo FK - FK Baník Sokolov
Neděle 19.10.2014 (15:30 hod.)

Sokolovští načali sezónu dvěma remízami, za které přidali dvě výhry. Přemožitele našel Baník až v pátém kole, kdy podlehl na své půdě Žižkovu. Pak se dařilo střídavě, převažovaly však výhry. V minulém kole zvítězil Sokolov na Frýdkem-Místkem velice těsně 1:0 a i kvůli nešťastnému vlastenci soupeře. Dobře pracuje v posledních zápasech obrana, ze čtyř zápasů pouze dvakrát inkasovala a ve třech případech udržela čisté konto. V útoku se pak může Baník spolehnout na nejlepšího střelce soutěže Marka Červenku.

Červenka posílil Sokolov na hostování ze Slavie Praha. Podobně je na tom i Ismael Ouedraogo z Dukly Praha. Právě hostování tvořilo drtivou část posil Baníku před sezónou. Ty se ale podle výsledků a výkonů adaptovaly velice dobře.

Trenéři před zápasem

OLDŘICH MACHALA (ZNOJMO) - Je to mužstvo, které se každý rok pohybuje v horních patrech tabulky. Pralo se o postup. Nyní je znovu v popředí tabulky. Víme o tom, že Červenka dal sedm gólů, ale že bychom se na něj nějak speciálně připravovali, to ne. Sokolov má totiž kvalitu ve všech řadách.

DANIEL ŠMEJKAL (SOKOLOV) - Musím říct, že pro mne je Znojmo jedním z favoritů tohoto ročníku. Také nevidím problém v tom, že doma ještě nevyhráli, nemůžeme se tím uspokojovat. Znojmo disponuje širokým a kvalitním kádrem a výraznými individualitami. (zdroj: Lukáš Švéda/fksokolov.cz )

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2010-2011 Znojmo - Sokolov 2:5
2010-2011 Sokolov - Znojmo 1:2
2011-2012 Znojmo - Sokolov 0:1
2011-2012 Sokolov - Znojmo 2:2
2012-2013 Znojmo - Sokolov 1:1
2012-2013 Sokolov - Znojmo 1:2

Stěžejní hráči soupeře

Stanislav Hoffman David Čada Ismael Ouedraogo Marek Červenka

Porovnání týmů

9. místo v tabulce 15 bodů
18:17 skóre 1,63 gólů na zápas
3 čistá konta R-R-P-R-V forma
2 červené karty 13 bodů venku
4. místo v tabulce 17 bodů
16:11 skóre 1,45 gólů na zápas
3 čistá konta P-V-V-P-V forma
0 červených karet 7 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies