FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL 11. kolo: Varnsdorf v čele, Goffa odvolán

Dohráno FNL 11. kolo: Varnsdorf v čele, Goffa odvolán Z n o j m o - Od tohoto týdne se ohlédneme za každým aktuálně odehraným kolem Fotbalové národní ligy. Začínáme kolem jedenáctým kolem a podíváme se tedy na ty nejzajímavější okamžiky. V čele tabulky je stále překvapivě Varnsdorf. Jedenácté kolo také přineslo dalšího odvolaného trenéra. "Obětí" se stal nyní již bývalý trenér Frýdku-Místku Vladimír Goffa.

 
 
 

Karviná zlomila vaz frýdecko-místeckému trenéru Goffovi

Traduje se, že pro nováčka je nejtěžší druhá sezóna v nové soutěži. V případě Frýdku-Místku se to zatím potvrzuje. Čtyři zápasy bez výhry sesunuly Frýdek na 13. místo. Poslední prohra s Karvinou pak stála místo dosavadního hlavního kouče Vladimíra Goffu. „Zvykl jsem si, že v tomto klubu je to z extrému do extrému. Po výhře nad Žižkovem nebo ve Vlašimi nás všichni vynášeli do nebes. Po prohrách s Varnsdorfem či Karvinou zase zatracovali. V utkání s Karvinou zazněly pokřiky Goffa ven! A dnes mi stejní fanoušci posílají na facebook milé odkazy, zvou mě do kotle na zápas se Znojmem a přejí hodně štěstí,“ uvedl v rozhovoru pro idnes.cz již odvolaný kouč.

Opava stále tápe, Varnsdorf na čele

Nováček z Opavy měl skvělý start do soutěže a držel se na špici tabulky. V poslední době se však trápí. Z posledních šesti zápasů dokázal zvítězit pouze jednou, a to na půdě posledního Kolína. V minulém kole doma Slezský podlehl Varnsdorfu. Ten je naopak největším překvapením dosavadního průběhu FNL. Ani Olomouc, ani Zlín, ani Táborsko, tabulce momentálně vévodí právě Severočeši, i když je pravdou, že mají oproti Sigmě a Táborsku o zápas více.

Jerat v Mostu dvakrát remízově

Trápící se Most převzal před dvěma koly německý trenér Wolfgang Jerat. Do svého angažmá vstoupil dvěma bezbrankovými remízami s Pardubicemi a Zlínem. Most sice zůstává v tabulce na 14. pozici, ale právě tyto dva zápasy jsou příslibem do dalších bojů.

Olomoucký Plšek králem penalt

Na kontě má sedm gólů, přičemž pět z nich vstřelil z penaltového puntíku. Pokud tak Sigma zahrává v utkání pokutový kop, je jasné, koho zavolají. Reprezentant do 21 let Jakub Plšek proměnil v sobotu proti Kolínu hned dvě. Ani v jednom případě pak kolínským gólmanům nedal šanci. „V obou případech jsem čekal, kam se pohne gólman. Při té druhé šel gólman brzo na zem a stihl jsem stočit nohu na druhou stranu,“ uvedl pro idnes.cz úspěšný exekutor. I díky těmto dvěma trefám zvítězila Sigma 4:1. To ale musel nejprve o přestávce trenér Leoš Kalvoda pořádně třísknout dveřmi.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies