FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Machala po Frýdku: Měli jsme poziční převahu, ale hráli jsme jen po vápno

Machala po Frýdku: Měli jsme poziční převahu, ale hráli jsme jen po vápno F r ý d e k - M í s t e k - Návrat do míst, kde trenér Oldřich Machala také dříve na trenérské lavici působil, nebyl nakonec šťastný. Ve Frýdku-Místku jsme propásli šanci výrazněji se prosadit na čelo tabulky. Vaz nám zlomila jediná přesná střela Frýdku-Místku a nepříliš dobrý výkon v první půli, což konstatoval i náš lodivod.

 
 
 

Zasloužená výhra Frýdku-Místku?
Pokud dal gól, tak vyhrál zaslouženě. My jsem žádný nedali, ani jsme tedy nemohli zvítězit. Z tohoto pohledu tedy určitě...První poločas z naší strany vůbec nebyl dobrý, agresivní. Předchozí zápasy byly úplně o něčem jiném. Hráli jsme dobře hlavně v obranné fázi. Tady jsme nedostupovali, nezískávali odražené míče a dostali z toho gól. Inkasovali jsme z jediné střely, ani ne šance. Druhý poločas byl už z naší strany fotbalovější, měli jsme i šance. Ty jsme neproměnili a pokud nedáte gól, nemůžete pomýšlet na lepší výsledek.

Říkáte, že Frýdek vyhrál prakticky z jedné střely, o to více to asi mrzí?
Frýdek zápas prakticky ubojoval a udřel. My jsme sice byli fotbalovější, ale k ničemu to nevedlo. Drželi jsme sice míč, ale hráli jen po vápno. To je strašně málo, s takovým výkonem nemůžeme uspět.

První poločas se nám nevyvedl, s tím jsme měli problémy i v minulé sezóně. Bavili jste se o tom před sezónou s Leošem Kalvodou?
Samozřejmě o tom problému vím, i když předchozí tři zápasy byly z naší strany dobré. V utkání s Frýdkem možná prvních deset minut špatných nebylo, ale potom to sklouzlo do toho, že jsme si nevypracovali vůbec nic, měli jsme málo pohybu, málo agresivity. První poločas vypadal tak, jak vypadal. Domácí jednou vystřelili a dostali jsme z toho gól.

Je prohra vystřízlivěním po třech velmi dobře odehraných zápasech?
Je to taková facka, protože předchozí tři zápasy jsme odehráli slušně.

Miro Kovačić se poprvé v sezóně přesunul na křídlo. Jak hodnotíte po utkání tento tah?
Chtěli jsme udělat nějakou změnu, protože se nám nelíbilo, že se málo prosazujeme přes kraje. Nebylo to špatné, ale myslel jsem si, že to bude lepší výkon.

Co říkáte na atmosféru? I ze Znojma přijelo několik fanoušků.
Atmosféra byla velice dobrá a to i ze strany našich fanoušků. Přišlo dva tisíce lidí, ve Frýdku mají fotbal rádi, soupeřům se zde strašně špatně hraje.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies