FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Kolín hledá záchranný kruh, Pulpit na tribuně

Dohráno FNL: Kolín hledá záchranný kruh, Pulpit na tribuně Z n o j m o - Máme tu středu a je tedy čas na naše tradiční Dohráno Fotbalové národní ligy. Ta měla o víkendu na programu 14. kolo a my jsme vybrali z našeho pohledu ty nejzajímavější okamžiky a fakta. Zastavíme se tak nad trápením nováčka z Kolína, podíváme se, kdo vévodí statistice brankařů v počtu vychytaných nul a na chvíli nakoukneme i do Zlína.

 
 
 

Kolínská mizérie, Středočeši u dna tabulky

Když Kolín, dá se říct na poslední chvíli, přijal postup do Fotbalové národní ligy, čekalo se, že to bude mít složité. Prognózy se zatím bohužel pro Středočechy naplňují. Kolín za čtrnáct kol nasbíral pouhých pět bodů a v tabulce mu patří poslední pozice. Na čtrnáctý Most ztrácí sedm bodů a skóre 8:35 také rozhodně není příjemné. Naposled prohrál 0:4 na půdě silného Žižkova.

Hosté poprvé bez výhry

V každém kole letošního ročníku Fotbalové národní ligy vždy platilo, že alespoň v jednom případě si hosté odvezli z hřiště soupeře výhru. Ve 14. kole tomu bylo poprvé jinak. Nikdo z hostující týmů totiž nedokázal oloupit domácí o plné tři body. Blízko byla ve Znojmě Opava, ale odvozu třech bodů zabránil svým vyrovnáním ve druhé půli Todor Yonov.

Zlínský trenér Pulpit musel na tribunu

Horkokrevný a impulsivní trenér Zlína Martin Pulpit musel v domácím utkání proti Táborsku zbytek utkání sledovat pouze z tribuny. Příliš vadit mu to však nemuselo. Ševci totiž vyhráli 3:2 a právě po tomto gólu Zlína v 88. minutě byl trenér vykázán na tribunu, dlouho tam tedy nepobyl. „Byl jsem vykázán, protože jsem se radoval mimo vymezený prostor, jestli to má na něco vliv, nedokážu říct. Je to asi v nějakých pravidlech,“ sdělil Pulpit na tiskové konferenci po utkání.

Holý, Porcal a Frydrych za šest

Již šestou nulu v sezóně vychytalo trio brankářů ve 14. kole - Holý (Žižkov), Porcal (Varnsdorf) a Frydrych (Pardubice). Boj v této statistice tak bude nesmírně zajímavý, liga totiž nemá jasného krále. V závěsu za vedoucím triem jsou navíc pěti nulový Mihálek (Frýdek-Místek), Reichl (Olomouc) a Belaň (Sokolov).

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies