FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V novém roce poprvé spolu, zahájili jsme zimní přípravu

V novém roce poprvé spolu, zahájili jsme zimní přípravu Z n o j m o - Čas volna končí a na řadu přichází tvrdá poctivá práce. Hráčům dnešním dnem začala zimní příprava na jarní část Fotbalové národní ligy. Všichni se sešli ráno na stadionu v Horním parku. Proběhlo seznamování s novými hráči a pak už následovala cesta do Jevišovic k prvnímu tréninku. A spojení zimní příprava rozhodně není jen tak od věci. V Jevišovicích vládlo větrné, mrazivé, nevlídné počasí. Ani ta trochu sněhu pak nechyběla.

 
 
 

Trenér Ludevít Grmela na úvod zimní přípravy všechny hráče přivítal a nechyběl krátký proslov. Na prvním tréninku měl k dispozici dohromady 19 hráčů. V kabině byly známé tváře, ale i někteří novicové. Přítomny byly pochopitelně obě posily ze Sigmy Olomouc - Jaroslav Svozil a Pavel Dreksa. Do přípravy se zapojili i brankář Luboš Ilizi a záložníka Nediljko Kovačević (kmenový hráč Jablonce).

Trénink v Jevišovicích nebyl na začátek ostrý a probíhal spíše v poklidnějším tempu. Žádný relax to ale nebyl. Hráči strávili na hřišti takřka sto minut. Po tréninku pak následovalo "oblíbené" vážení.

Do přípravy se zapojili
NEDILJKO KOVAČEVIĆ je chorvatský fotbalista narozený 16.10.1995. Jedná se o velmi nadaného záložníka, který nastupoval v domovině za RNK Split a Dugopolje. Na podzim loňského roku dostal dokonce pozvánku do chorvatské reprezentace do 21 let. V Česku působí v Baumitu Jablonec, kde byl na podzim vytížen především v juniorském týmu. Nastoupil na podzim i proti našemu týmu, při vítězství Jablonce 2:1 odehrál celý zápas.
LUBOŠ ILIZI je slovenský brankář, který se narodil 13. října 1982 v Nitře. Zde absolvoval svoje první fotbalové krůčky, odtud jeho kroky zamířily do Spartaku Trnava. Na Slovensku pak také hájil bránu Topolčan a Púchova. Poté se vydal do České republiky. Konkrétně si ho v roce 2006 vybrala Viktoria Plzeň, za kterou odchytal v silné konkurenci sedm zápasů. Nejvíce v Česku ale odchytal na hostování za Baník Sokolov. Jeho posledním působištěm byla maďarská Šoproň, v Maďarsku působil i ve Vasas Budapešť.

PAVEL DREKSA A JAROSLAV SVOZIL NA HOSTOVÁNÍ DO ZNOJMA

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies