FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhý den přípravy? Sešlápnutý plyn!

Druhý den přípravy? Sešlápnutý plyn! Z n o j m o - Zatímco v pondělí nachystal trenér Grmela pro hráče na rozkoukání jeden trénink, který nebyl ještě úplné v ostrém tempu, v úterý už pořádně sešlápl plyn. Na hráče ráno čekala posilovna a odpoledne pak intenzivní skoro dvouhodinový trénink na hřišti s umělou trávou v Jevišovicích.

 
 
 

I druhý den se sešlo na stadionu devatenáct hráčů, v dalších dnech už by se mohl tento počet rozšířit. Jak již bylo zmíněno v anotaci, v úterní ráno čekala na hráče hodina v posilovně. Odpoledne se pak přesunuli na hřiště V Jevišovicích.

Hlavní náplní v Jevišovicích byl především kruhový trénink vyplněný třemi minizápasy. Svoje speciální úkoly pak měli mimo to pod dohledem Josefa Hanzálka i brankáři. Kruhový trénink probíhal následovně, po obvodu celého hřiště byla připravena různá stanoviště, přeskok překážek, práce s míčem atd. Toto vše v intervalech 3x12 minut a vězte, že to v zátěži rozhodně nebyla krátká doba. Mezi každou částí následoval zápas deset na deset. Lichý počet doplnil kustod Libor Palička, jenž si tak vzpomněl na svá hráčská léta ve Znojmě.

Týmy samozřejmě měly motivaci. Prohraný celek musel sklízet po tréninku věci a jako bonus dostal pár výběhů. Na tréninku vládla pohoda a nechyběly ani vtípky. Například, když David Helísek předvedl obranný zákrok, kterým míč zblokoval do sousedního zamčeného hřiště. Nebo při posledním miniutkání. „Trenére už je tma, konec,“ směřoval Dan Odehnal k trenérovi Grmelovi, jelikož se jeho tým dostal do vedení. „Já ještě vidím,“ opáčil s úsměvem kouč a dal šanci soupeři.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies