FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Fotbalový miniturnaj ovládl kvartet Žondra, Pázler, Svozil a Dreksa

Fotbalový miniturnaj ovládl kvartet Žondra, Pázler, Svozil a Dreksa Z n o j m o - Naši fotbalisté si zpestřili zimní přípravu miniturnajem v Hale TJ. Vytvořili pět čtyřčlenných týmů plus brankáři, kteří se u každého týmu střídali. Byl to boj velice dramatický a vyhecovaný. Nakonec poměrně jednoznačně vyhrál kvartet Žondra, Pázler, Dreksa a Svozil. Tento tým ani jednou neprohrál a neinkasoval.

 
 
 

Pět týmů, jeden vítěz. V Hale TJ se ve středu rozhořel boj a to, kdo ovládne fotbalový miniturnaj. Hrálo se systémem každý s každým a jeden zápas trval sedm minut. Celý turnaj řídil společně s trenérem Grmelou jako rozhodčí a zapisovatel Radek Buchta, který se pro drobné zranění nezapojil. Ze stejného důvodu chyběl i Jakub Honz. Zatrénovat si přišel naopak s bývalými spoluhráči Martin Hudec, jenž si udržuje kondici pro svoje další angažmá.

Turnaj vyhrála čtveřice Libor Žondra, Jan Pázler, Jaroslav Svozil a Pavel Dreksa. Ta neprohrála ani jedno utkání a o body ji obral za remízu 0:0 pouze tým Okleštěk, Stáňa, Hudec, Odehnal.

„Je to zpestření přípravy, že člověk dostane do nohy i míč. Sice to v hale s kopačákem skáče, ale je to lepší než běhání, fotbalista potřebuje balón,“ usmíval se člen vítězného týmu Jaroslav Svozil.

Tým 1 - Žondra, Pázler, Dreksa, Svozil
Tým 2 - Okleštěk, Stáňa, Hudec, Odehnal
Tým 3 - Lacko, Cihlář, Helísek, Hříbek
Tým 4 - Kovačević, Kovavić, Yilmaz, Njire
Tým 5 - Ledecký, Alaca, Kačala, Kamenčík

Konečné pořadí

1. Tým 1 - 10 bodů 5:0
2. Tým 2 - 8 bodů 6:1
3. Tým 3 - 6 bodů 5:4
4. Tým 5 - 3 body 4:1
5. Tým 4 - 1 bod 2:7

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies