FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kolik najezdí Áčko v mistrácích? Přes tři tisíce kilometrů

Kolik najezdí Áčko v mistrácích? Přes tři tisíce kilometrů Z n o j m o - Autobus a někdy i pořádně dlouhé cesty, to také patří k životu ligových fotbalistů. Náš tým v letošním ročníku Fotbalové ligy nacestuje přes 3000 kilometrů. Nejdelší cestu absolvujeme do Sokolova. Nejblíže to máme do Olomouce - 142 kilometrů.

 
 
 

38 hodin a 37 minut, 3253 kilometrů - tolik přibližně strávíme a najezdíme k venkovním utkáním v letošní sezóně Fotbalové národní ligy. V první lize to bylo podstatně větší číslo, jelikož jsme hráli domácí utkání v brněnském azylu - 4112 km. I tak je to ale velké číslo, ovšem například kolegové z Karviné to mají dokonce za 4003 kilometrů. Na naše soupeře ve FNL a jejich autobusové cesty dojde v jiném samostatném článku.

Celkem logicky to máme nejdále do Sokolova, nejblíže pak do Olomouce. Pokud se cesta časově blíží ke třem hodinám, jezdí tým o den dopředu a by se vyhnul únavě z dlouhé cesty.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies