FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Neprůstřelný Dostál, Most stále bez výhry

Dohráno FNL: Neprůstřelný Dostál, Most stále bez výhry Z n o j m o - Neúplné 20. kolo Fotbalové národní ligy opět nabídlo zajímavé příběhy a osudy, například neprůstřelnost zlínského brankáře Dostála. V tomto dílu Dohrána jsme pak také netradičně zabrousili i do domácího poháru. V prvních zápasech čtvrtfinále se totiž zrodil velice překvapivý výsledek.

 
 
 

Kdo překoná zlínského Dostála?

Zlín je zatím králem jarních dílů Dohráno. Tentokrát ale bude zmínka o jednotlivci. Na jaře jsem tu již měli jednoho brankáře, který držel sérii v neprůstřelnosti - ústeckého Zachardu. Jeho série skončila v předminulém kole, teď naopak drží minutáž bez gólu strážce zlínské svatyně Stanislav Dostál. Na jaře zatím zůstává nepřekonán a společně s podzimem jsou jeho minuty bez inkasované branky v řadě na čísle 290 minut.

Most se trápí, záchrana se vzdaluje

Nadpis působí dramaticky, ale zatím to tolik dramatické ještě pro Most není. Situace Baniku však dobrá není, to je jasné. Mostečtí jsou na patnácté pozici a po prohře s Táborskem ztrácejí na čtrnácté Ústí pět bodů. To má navíc ještě zápas s Olomoucí k dobru. Svěřence trenéra Medynského trápí nejen pozice v tabulce, ale především momentální forma. Baník totiž na jaře marně čeká na jakýkoliv bodový přísun a také vstřelený gól. Utkání s Kolínem v následujícím kole se tak jeví jako naprosto klíčové.

FK Baník Most 1909 nezískal po zimní přestávce ani bod a dokonce nevsítil ani gól. Aktuální manko na záchranu činí pět...

Posted by Fotbalová národní liga on 1. duben 2015

Bitva o králu střelců zůstává dramatická

Nesmírně našlapané je to v tabulce kanonýrů Fotbalové národní ligy. Na pomyslném vrcholu jsou zatím devíti gólový Ordoš, Folprecht a Urgela. Těsně za nimi je však už s osmi brankami nahání Budinský, Strnad, Plšek a také náš Jan Pázler.

Nejprve padl, pak šokoval Liberec

V této části odbočíme na chvíli od 20. kola Fotbalové národní ligy. Třinec, jakožto jediný zástupce druhé ligy, ve čtvrtfinále domácího poháru ve středu překvapil favorizovaný Liberec. Na své půdě ho v prvním ze dvou dějství čtvrtfinále porazil 3:1. Pro Slezany to tak jistě mohla být příjemná náplast za nedělní ligovou prohru v Znojmě. Každopádně Třinečtí mají pohár velmi dobře rozehraný a jejich šance na postup mezi nejlepší čtyři nejsou vůbec nereálné. Pokud by se to povedlo, byl to samozřejmě obrovský úspěch.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies