FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Souhrn výsledků mládeže, program na víkend

Souhrn výsledků mládeže, program na víkend Z n o j m o - O uplynulém víkendu se k dorostencům přidaly ve svých ligách i naše žákovské týmy. Celkově se pak všem dařilo střídavě. Nejlépe si vedla patnáctka, která se dostala po výhře nad vedoucí Líšní do čela tabulky, dvanáctka pak rozstřílela Třebíč. Dalším bodujícím týmem byla U16 a U13, oba týmy si připsaly po bodu za remízu v Prostějově a s Třebíčí. V článku najdete i program na tento víkend, kdy se v domácím prostředí představí dorostenecké týmy.

 
 
 

U19

Vyškov - Znojmo 3:1 (1:0)

Branky: 36. Vintr O., 47. Neděla, 83. Ševčík - 86. Krejčí

Luděk Zlámal: V prvním poločase jsme více než se soupeřem bojovali se silným protivětrem, nicméně středoví obránci společně s brankářem v defenzivě vyrobili jednu taktickou chybu a domácí toho využili ke střelení vedoucí branky. Druhý poločas byl z naší strany herně lepší, ale za stejnou chybu jsme znovu kapitulovali a v době naší aktivity směrem dopředu soupeř využil průnikové přihrávky a víceméně rozhodl o zisku bodů. Odměnou za naši snahu pro nás byla branka Krejčího. Je dobře a cením si toho, že i po obdržených brankách kluci to nevzdali a byli aktivní. V české fotbalové nátuře totiž stav 0:2, 0:3 svádí k útlumu a jeví se jako neřešitelná situace.

PROGRAM NA VÍKEND:

1.SC Znojmo - HFK Olomouc
Sobota 4.4.2015 (17:45 hod. - UT JEVIŠOVICE)

U17

Prostějov - Znojmo 6:2 (3:0)

Branky: Hýbl 3, Chudoba, Závodný, Moštek - Švejkar z penalty, Padrta

Miroslav Steinahuser: Utkání jsme si prohráli sami, svojí leností, laxností a přístupem k utkání. Domácí nás přehráli důraznou hrou a zcela zaslouženě zvítězili.

PROGRAM NA VÍKEND:

1.SC Znojmo - Hodonín
Sobota 4.4.2015 (10:00 hod. - UT JEVIŠOVICE)

U16

Prostějov - Znojmo 1:1 (1:1)

Branky: Kvapil - Moravec

Miroslav Paul: První branku jsme inkasovali z velmi přísné penalty, dokázali jsme však do půle vyrovnat zásluhou pěkného přímého kopu Moravce. Ve druhém poločase jsme nevyužili dva velmi povedené brejky, které volaly po vítězné brance. Soupeř však na druhé straně trefil tyč i břevno, tudíž utkání dospělo z mého pohledu k zasloužené remíze, kterou jsme si bojovným výkonem zasloužili.

PROGRAM NA VÍKEND:

1.SC Znojmo - Hodonín
Sobota 4.4.2015 (12:00 hod. - UT JEVIŠOVICE)

U15

Znojmo - Líšeň 2:0

Branky: 35. a 42. Veselý

Václav Dvořák: Utkání sneslo určitě parametry kvalitního zápasu kategorie U15. Prvních dvacet minut jsme se trochu hledali. Soupeř měl jednu stoprocentní příležitost, tu jsme naštěstí zažehnali. Naopak s trochou štěstí jsme v závěru poločasu dokázali vstřelit vedoucí branku. Musím říct, že druhý poločas jsme zvládli, co se nasazení, bojovnosti a vůli po výhře zvládli velice dobře. I s trenérem hostů jsme se celkem shodli, že jsme vyhráli zaslouženě.

Nemám ve zvyku chválit jednotlivce. Jirka Veselý dal dnes dva góly a snesl nejpřísnější měřítko, musím však pochválit celé mužstvo. Pokud bych mohl vyzdvihnout nějakou řadu, tak je to obrana v čele s brankářem.

PROGRAM NA VÍKEND: Volno

U14

Znojmo - Líšeň 1:3

Branky: Kaššai - Pokorný J. 2, Prokš

Miroslav Turek: Předvedená hra odpovídá výsledku. Bohužel jsme nepodali dobrý výkon, selhali jsme ve všech směrech. Individuální výkony většiny hráčů byly slabé úrovně, kde jsme se dopouštěly chyb. Také nám vázla kombinace, špatný výběr místa. To všechno je odraz mizerné zimní přípravy, kde byla žalostná tréninková docházka. Je potřeba vzít si z tohoto zápasu ponaučení a zapracovat na nedostatcích.

PPROGRAM NA VÍKEND: Volno

U13

Znojmo - Třebíč 8:8

Branky: Vašina 3, Kročil 2, Janík, Gold, Dvořák - Ševčík 4, Uhlíř, Kopeček, Zacha, Shudeiwa

PROGRAM NA VÍKEND: Sparta Brno - Znojmo / Sobota 15:00

U12

Znojmo - Třebíč 19:7

Branky: Kohoutek 4, Škopek 3, Vecheta 3, Synek 2, Prágr 2, Lustig, Fiby, Bílek, Vocílka, Špalek J.- Zerhau 3, Orawski, Vošmera, Pánek, Roupec

PROGRAM NA VÍKEND: Sparta Brno - Znojmo / Sobota 16:30

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies