FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Libor Žondra je zpět. Jeho gól v Pardubicích ale body nepřinesl

Libor Žondra je zpět. Jeho gól v Pardubicích ale body nepřinesl P a r d u b i c e - Je zpět! Obávaný hrotový útočník Libor Žondra už na pár minut nastoupil v utkání proti Třinci, v Pardubicích už pak zvládl celý zápas. Nakonec byl našim jediným střelcem, když svojí snižující brankou nastartoval závěrečný tlak. Posledních patnáct minut však bylo bohužel jediným světlým okamžikem celého zápasu, v němž do 70. minuty Pardubice zaslouženě držely vedení 2:0.

 
 
 

Libore, za 70. minuta pouze jedna střela na bránu. V poslední čtvrt hodině velký tlak, hodně šancí. Proč to nešlo už dříve?
Nevím, proč hrajeme první poločas tak špatně. Poslední čtvrt hodina, kdy jsme si vypracovali velký tlak, byla spíše o tom, že soupeř se bál o vedení. My jsme neměli co ztratit, naopak soupeř mohl přijít o tři body.

V čem byla ta hlavní potíž v prvních sedmdesáti minutách?
V pohybu a nabídce. Poslední čtvrt hodinu to tam bylo a i proto přicházely šance. Řekli jsme si, že budeme vše tlačit do vápna. Netřeba zdůrazňovat, že právě tam se rozhodují zápasy.

Z mého pohledu jsme v podstatné části utkání málo tlačili ke střelbě například na úkor ještě další kombinace.
Moc jsme se ke střelbě a do šancí nedostávali, bylo to spíše po vápno. Velké příležitosti jsme si vytvořili až v posledních dvaceti minutách, vyjma začátku utkání, kdy střílel Matúš Lacko z voleje. Jeho šance bohužel gólem neskončila.

Ty jsi měl po dlouhé době větší herní zatěž. Jak si to zvládal?
Zatím nemám tolik sil, kolik bych si představoval. Naplno jsem začal trénovat teprve minulý týden...V první půli jsem ani neměl situace, kde bych se mohl prosadit. Vidět jsem byl až v druhé půli, kdy chodilo hodně míčů do vápna a mohl jsem prodat svoje kila a výšku.

Logicky si tedy odvozuji, že si postrádal v první půli více centrů do vápna?
...Šedesát minut jsme žádný centr do vápna neposlali. Z čeho chceš dát branku, než z nějakého centru nebo střely. Na konci utkání jsem měl ještě dvě šance. Ta poslední byla v poslední minutě po Okliho (Tomáš Okleštěk pozn. red.) autu, myslím, že se to dalo trefit. Už dříve měl velkou možnost Lapin (Pavel Lapeš pozn. red.), škoda, že mu to hráč vypíchl skluzem.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies