FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mládež - zápas týdne: Šestnáctka nedala Hlučínu šanci!

Mládež - zápas týdne: Šestnáctka nedala Hlučínu šanci! Z n o j m o - Po dvou utkáních, kdy naše šestnáctka čekala na plný počet bodů, se opět mohli svěřenci trenéra Miroslava Paula radovat z výhry. O prohře Hlučína rozhodla již první půle, do které jsme vtěsnali všechny tři branky. Hlučín hrál navíc v druhém dějství v oslabení, když byl v závěru první části vyloučen za zmaření jasné šance a hraní rukou Martiník.

 
 
16. (Čafka), středa 22.4.2015
1.SC Znojmo FK - FC Hlučín  3:0  (3:0)
Branky: 21. Švarc, 32. Stupár, 40. Moravec (pen.)
Rozhodčí: Dalibor Černý - Josef Černý, Martin Stuchlík
ŽK: 28. Moravec, 37. Švarc - 61. Meier
ČK: 39. Martiník (Hlučín)
1.SC Znojmo FK: Koukal - Novotný, Křivánek, Moravec (c), Koch - Jaroš, Burda, Veselý, Škarka - Švarc, Stupár (52. Pacula)
FC Hlučín: Golich - Martiník, Slovák, Hetto, Lambert (62. Kubík) - Velička, Bílý (75. Mlýnek), Meier, Tomáš (c) - Myšák, Müller

Komentář k zápasu

Osud utkání jsme do rukou vzali již v první půli. Byť se nám v úvodu nepovedlo proměnit pár šancí, ve 21. minutě už se sítě rozvlnila. Vojtěch Švarc i trochu se štěstím propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté se za celý zápas dostali v podstatě do jediné velké šance. Po rohovém kopu na hranici vápna převzal míč Velička. Jeho ránu Koukal vyrážel a následně si poradil i s dorážkou Hetta.

Pak už jsme ke slovu přišli opět my. Václav Stupár se schoval před ofsajdovou pastí a šel sám na gólmana. Jelikož nebylo široko daleko nikdo jiný, měl čas dorazit svoje první zakončení do prázdné brány.

Utkání se pak definitivně zlomilo ve 39. minutě. Hlučínský Martiník si zahrál na brankáře a rukou vyrazil z brány jasný gól. Nemohlo následovat nic jiného než penalta a červená karta. S následnou penaltou si pak bez problémů poradil kapitán Milan Moravec, byť směr střely dokázal Golich vystihnout.

I v oslabení se snažili hosté hrát v úvodu druhého dějství aktivně, ovšem manko jednoho hráče bylo znát. Další branky jsme ale v přesilovce přidat nedokázali, i když se to po výborném prvním poločase nabízelo. Výsledek tak zůstal neměnný a profesorsky odehrané druhé půle litoval i trenér Miroslav Paul, což ostatně zaznělo i v níže napsaných ohlasech s naším koučem.

Ohlasy

Miroslav Paul: Utkání bych rozdělil na dvě části. První poločas jsme byli jednoznačně lepší. Před zápasem jsme si řekli, že budeme vysoko napadat, což se dařilo. Vstřelili jsme díky tomu tři krásné góly. Třetí branka z penalty ve 40. minutě utkání definitivně rozhodla.

Ve druhé části, i když jsme na hráče apeloval, aby hráli naplno a přidali branky, to tak nebylo. Hráli jsme profesorsky. Mrzí, mě že jsme v druhé půli jasnou výhru ještě nepotvrdili dalšími góly. Uhráli jsme v podstatě poločas 0:0, i když jsme hráli proti deseti. Takže to je taková kaňka, ale jinak jsem spokojený. Po dvou porážkách jsme se potřebovali opět dostat na vítěznou vlnu. Pro sebevědomí hráčů je to dobře, vyhráli jsme zaslouženě.

Martin Rozhon: Poločas 3:0 a ve 40. minutě červená karta vypadá jasně, ale neprodali jsme kůži lacino. Naopak v deseti hráčích jsme hru vyrovnali a měli pár hezkých momentů. Soupeř byl fyzicky zdatnější a musel si své vítězství odmakat.

 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies