FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Zlínská jízda přerušena!

Dohráno FNL: Zlínská jízda přerušena! Z n o j m o - Mezi jednu z velkých události 23. kola Fotbalové národní ligy patřil konec devíti zápasové série Zlína bez prohry a hlavními aktéry jsme byli my. Jako jediný tým na jaře jsme dokázali Zlínu doma vstřelit gól a získat body. A to rovnou tři! Radost byla i v posledním Kolíně, který si vyšlápl na Třinec a získal jedenáctý bod do tabulky. Stále se naopak trápí Most a zaváhala i vedoucí Olomouc. Samostatnou kapitolou jsou pak problémy na Žižkově.

 
 
 

Znojmo řeklo Zlínu stop!

Ze Zlína šel před 23. kolem Fotbalové národní ligy opravdu strach. Brankář Dostál pět zápasů v řadě udržel čisté konto a ševci neztratili na jaře ani bod. Každá série ale jednou končí a ta zlínská skončila na znojemském štítu. Soupeře jsme zaskočili aktivní hrou a po deseti minutách vedli 2:0! Připsali jsme si tak velmi cenný skalp a Zlínu zkomplikovali život v cestě za postupem.

Žižkov trable překonal a porazil poslední Most

O Viktorii Žižkov toho bylo minulý týden napsáno opravdu spousta. Bohužel se to však netýkalo přímo hry na zeleném pažitu. Hráči hrozili stávkou z důvodů toho, že již delší dobu čekali na své výplaty. Do zápasu s Mostem nakonec nastoupili, zvítězili 3:1 a došli k zjištění, že za nimi stojí i fanoušci.

Rozhovor s Radkem Voltrem z FK Viktoria Žižkov o vítězství nad FK Baník Most 1909 i klubových problémech.

Posted by Fotbalová národní liga on 23. duben 2015

Sokolovský stereotyp, do třetice 1:1

Tři poslední výsledky Sokolova? Pokaždé 1:1. Svěřenci trenéra Šmejkala uhráli tento výsledek ve Varnsdorfu, s Pardubicemi a naposled i v Karviné. I díky těmto remízám utekl Sokolovským vrch tabulky a momentálně jsou na osmém místě se ztrátou již deseti bodů na druhý Varnsdorf. Západočeši pevně věří, že ve Frýdku-Místku už přijde výhra.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies