FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Grmela po Žižkově: Vydřená, cenná výhra s nulou vzadu

Trenér Grmela po Žižkově: Vydřená, cenná výhra s nulou vzadu Z n o j m o - V 52. minutě jsme zahodili velkou druhou šanci v krátkém sledu a propásli tak možnost navýšit vedení z první půle na 3:0. I trenér Ludevít Grmela musel mít jistě na trenérské lavičce zvýšený tep, po našich neproměněných šancích jsme totiž dali šanci Žižkovu zdramatizovat utkání. Tlak soupeře jsme však ustáli, brali tři body a udrželi čisté konto, což znojemský trenér ocenil.

 
 
 

Trenére cenná výhra, ale byly to nervy do samého konce...
Velmi cenná výhra s nulou vzadu, musíme si uvědomit, jaký soupeř proti nám hrál, jaké má postavení v tabulce a výsledky v jarní části. Bylo to vydřené vítězství. V první polovině byla hra vyrovnaná, ve druhé části druhé půle si Žižkov dokázal vypracovat tlak i dobré možnosti. Uhráli jsme to a ustáli. Když si to vezmeme z opačné strany 80. minuty jsme mleli Varnsdorf a prohráli jsme 0:1. Takový fotbal je.

Na druhou stranu, kdyby to bylo v 52. minutě 3:0 po našich velkých šancích, mohli jsme dohrát zápas naprosto v klidu. Takto jsme si možná trochu zbytečně zápas nechali zdramatizovat?
Proměnit velké šance, neřešíme posledních dvacet minut, hosté by se do toho tlaku nedostali. Za těsného stavu to Žižkov otevřel a chtěl za každou cenu vyrovnat, to chce ostatně v takové situaci každý tým. Trochu se nám vrátila doba, kdy jsme měli šance, ale neproměňovali jsme je. Z Olomoucí jsme šli za stavu 1:0 dva na jednoho a špatně jsme to vyřešili. Zápas mohl být tehdy také 2:0 a mohl vypadat jinak, nakonec jsme ale prohráli. Teď jsme to zvládli, je důležité, že to byl vzadu s nulou. Kluci vzadu tímto výsledkem určitě zase narostli, je to pro nás velice dobré.

K pěknému pondělnímu ránu vítězný pokřik. Radost po nedělní výhře nad Viktorkou Žižkov byla pochopitelně velká. ZNOJMO VÁLÍ...

Posted by 1.SC Znojmo on 26. duben 2015

Co říkáte na Romana Hříbka, dal svůj první gól, utkání hodně prožíval.
Já to Hřibovi moc přeji, je to poctivý kluk. Nějaké zápasy nehrál, ve Zlíně chytil svoji šanci velice dobře a i proti Žižkovu odehrál také velice dobré utkání s gólovým bonusem. Na vesnici to u nich bude hořet. (s úsměvem)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies