FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Luboš Ilizi pro oficiální web fnl.cz

Luboš Ilizi pro oficiální web fnl.cz Z n o j m o - Brankář Luboš Ilizi zažil proti Viktorii Žižkov povedené utkání. Blýskl se několika dobrými zákroky a svým čistým kontem pomohl týmu k cenným třem bodům. Právě týmový výkon si slovenský brankář v rozhovoru pro oficiální web Fotbalové národní ligy pochvaloval, jeho spoluhráči mu pomohli několika bloky. Symbióza brankář - tým fungovala dokonale.

 
 
 

Ty jsi především v druhé půli pochytal několik velkých šancí. Cítí brankář po takových zákrocích takové to - Dnes mě nikdo neprostřeli?
Ten pocit, dnes mě neprostřelíte, nemáme nikdy. Je to mistrovský zápas, důležitý zápas, a dokud se nezapíská konec, stále tam musí být koncentrace, aby nedošlo k nějakému podcenění. Myslím, že největší šanci měl Žižkov zhruba v 90. minutě, kdy hosté hlavičkovali z vápna k tyči. Stačil jsem míč konečky prstů posunout na tyč a od ní se míč odrazil přes celou bránu a následně jsme ho do bezpečí.

Který zákrok byl pro tebe nejtěžší. Byl to právě ten proti zmíněné hlavičce Daniela Černého?
Myslím si, že tento zákrok byl takový nejtěžší. Hned jsem na zmíněnou hlavičku zareagoval a rychle se odlepil. Ale měli i jiné příležitosti. Šli na mě sami z boku, kdy mě nastřelili do nohy. Pak tam byla křižná střela na zadní tyč, kterou jsem dobře viděl a mohl dobře zareagovat.

Právě tento zákrok lidé na tribuně nejvíce ocenili...
Tato šance a střela šla právě dobře vidět. Hlavička, o které jsme se bavili na začátku předchozí otázky, to byl šance, která se seběhla strašně rychle. Zákrok, tyč, ven, takže lidé si možná ani neuvědomili a jaký důležitý zákrok šlo.

V utkání se Žižkovem fungovala dokonale symbióza brankář - obrana. Vedle tvých zákroků, tam byla spousta zblokovaných střel. Ale tak to má asi být...
Myslím si, že to je na tom výborné. Nejen, že brankář pochytá nějaké šance, ale že i obránci mu pomohou. Jsme jeden tým a platí to i o záloze a útoku, který se také zapojuje do obrany. Je to opravdu cítit, co jsem neměl já, měli obránci, co neměli obránci, měl jsme já. Správné jsme se doplňovali, k tomu i trochu štěstí a dopadlo to super.

CELÝ ROZHOVOR SI MŮŽETE PŘEČÍST NA WEBU FNLIGA.CZ ZDE

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies