FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Hra o záchranu bez dramatu, o druhé místo se bojuje

Dohráno FNL: Hra o záchranu bez dramatu, o druhé místo se bojuje Z n o j m o - Zatímco boj o druhé postupové místo do Synot ligy je po 24. kole stále dramatický, bitva o záchranu začíná být pomalu rozhodnutá. Mostu se ani na osmý pokus nepovedlo na jaře bodovat a na záchranu už má hrozivé manko deseti bodů. To taková Opava si výská. Slezané naopak sedm zápasů v řadě neprohráli a v tabulce se vyhřívají na šestém místě.

 
 
 

Most nad třetiligovou propastí

Máme před sebou sice do skončení této sezóny FNL ještě šest kol, sestupová tajenka se ale zdá se býti vyřešena. Patnáctý Most doma vysoko prohrál s Pardubicemi 2:5 a jedinou jeho útěchou bylo, že čtrnáctý Frýdek-Místek podlehl Sokolovu. Právě na Frýdek ale ztrácí Most propastných 10 bodů. Před sebou má navíc zlověstný los - Zlín, Sokolov, Varnsdorf. A to nejsou při výsledcích Baníku v jarní části zrovna dobré vyhlídky. Mostečtí totiž doposud nezískali ani bod.

Opava na vlně pohody

Opava se ze svých výkonů v nováčkovské sezóně může těšit. Zvláště na jaře se Slezanům daří výborně. Ve 24. kole porazili Kolín a připsali si už sedmý zápas bez prohry v řadě. To má samozřejmě i dopad na tabulku. Opava je na skvělém šestém místě a při její formě to rozhodně nemusí být konečná. Už v příštím kole ji ale čeká náročný test, zajíždí na půdu třetího Varnsdorfu.

Útočník Slezský FC Opava Nemanja Kuzmanović přispěl dvěma góly k výhře žlutomodrých nad FK Kolín. Srb se přitom mohl...

Posted by Fotbalová národní liga on 28. duben 2015

Zlín nebo Varnsdorf?

Svorně bok po boku. Taková je aktuálně situace Zlína a Varnsdorfu, tedy dvou týmů, které se perou o druhé postupové místo do Synot ligy. Budou to dramatické závody, oba celky mají stejně bodů a vzájemné klání za sebou. Uvidíme jak se bude vše dále vyvíjet. Varnsdorf ve 24. kole remizoval v Karviné, Zlín naopak uspěl v Ústí nad Labem. Do boje se navíc může vrátit i Táborsko, jenž má pětibodový odstup.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies