FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ohromný úspěch! Mladší přípravka stříbrná na Memoriálu Š. Maruše!

Ohromný úspěch! Mladší přípravka stříbrná na Memoriálu Š. Maruše! Z n o j m o - Skvělého úspěchu pro náš klub dosáhla v pátek 1. května mladší přípravka na Memoriálu Štěpána Maruše. V nesmírně kvalitní konkurenci vybojovala stříbrné medaile a za sebou nechala takové týmy jako Zbrojovka Brno, Slovan Bratislava nebo Slavia Praha! To samo o sobě mluví za vše a chybělo jen málo a mohla být pro svěřence trenéra Bulína i zlatá!

 
 
 

33. ročník Memoriálu Štěpána Maruše byl velmi silně obsazený. Účastnily se ho zvučné týmy například Slovan Bratislava, Sigma Olomouc, Slavia Praha, Zbrojovka Brno a mnoho dalších. Turnaj byl určen pro mladší přípravky a dvanáct zúčastněných celků bylo rozlosováno do dvou skupin. Čtyři nejlepší týmy z každé skupiny pak postoupily do čtvrtfinále.

Základní skupina

Znojmo bylo vylosováno do skupiny B, jejíž obsazení budilo respekt. Naši mladíci se ale nezalekli a v náročné konkurenci dokázali obsadit čtvrté postupové místo, když za sebou nechali Zbrojovku Brno a Třebíč.

1. ŠK Slovan Bratislava  23:4  13
2. SK Huhtamaki Okříšky  18:7  10 
3. FK Dukla Praha        16:7   9
4. 1.SC Znojmo           15:11  9
-----------------------------------------
5. FC Zbrojovka Brno     14:18  3
6. FŠ Třebíč              3:42  0

Čtvrtfinále: Znojmo - Slavia Praha 2:1

Do čtvrtfinále jsme nastupovali v nesnadné pozici, jelikož jsme jako čtvrtý tým skupiny B narazili na suveréna skupiny A Slavii Praha. Ta do té doby v turnaji neprohrála ani jeden zápas a disponovala skórem 21:4. Svěřenci trenéra Pavla Bulína se však vzepjali k fantastickému výkonu a velkého favorita porazili 2:1! Cesta do semifinále tak byla otevřená.

Semifinále: Jihlava - Znojmo 0:2

Semifinále proti nám postavilo další prvoligový klub, tentokrát jim byla Vysočina Jihlava. Ani ona však nestačila na rozjeté znojemské hráče a po výsledku 2:0 jsme s radovali z postupu do finále.

Finále: Dukla Praha - Znojmo 1:0

Už samo finále bylo fantastickým úspěchem, střetli jsme se v něm s Duklou Praha. Po velice dramatickém průběhu utkání nakonec rozhodl o vítězi turnaje jeden jediný gól. Žel ho dali právě Pražané. Naši kluci ale mohli mít po náročném dni hlavy nahoře, odehráli parádní turnaj a stříbro je v tak velké konkurenci skvělým úspěchem!

Celkové umístění

1.  FK Dukla Praha
2.  1.SC Znojmo
3.  ŠK Slovan Bratislava
4.  FC Vysočina Jihlava
5.  SK Sigma Olomouc
6.  SK Slavia Praha
7.  SK Huhtamaki Okříšky
8.  AC Sparta (dívky)
9.  FC Zbrojovka Brno
10. HFK Třebíč
11. FC Žďas Žďár nad Sázavou
12. FŠ Třebíč

DENÍK O TURNAJI

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies