FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U15, U14: Z Třebíče jsme si odvezli čtyři body

U15, U14: Z Třebíče jsme si odvezli čtyři body Z n o j m o - Naší čtrnáctce a patnáctce se v Třebíči o víkendu dařilo. U14 vybojovala bod za remízu 1:1 a U15 bral plný počet bodů za výhru 2:1. Svěřenci trenérů Dvořáka a Paličky drží sérii skvělou sérii jedenácti zápasů bez prohry. Odráží se to i v tabulce, kde je Znojmo na první pozici.

 
 
 

U15

Třebíč - Znojmo 1:2 (1:1)
Branky:
Křivánek - Merhaut 2

Sestava Znojma: Novotný - Svoboda (36. Sysel), Bohdálek, Pacula, Sivera - Táborský, Péč (69. Najnar), Veselý, Dolejší - Merhaut, Stupár

Trenér Václav Dvořák: Rychlý, svižný zápas, který jsme nakonec dovedli do vítězného konce, nebyl dlouho rozhodnutý, protože jsme pohrdli vyloženými šancemi. Za stavu 1:1 měl svoji velkou šanci i soupeř, kterou po výborném zákroku Novotného nevyužil. Nakonec jsme jednu s příležitostí využili my, konkrétně Merhaut, který zakončil přesný centr Táborského hlavou.

V tabulce se držíme po výhře nad Třebíčí stále na první pozici. Před druhou Líšní máme náskok jednoho bodu a zápasu k dobru. Do konce soutěže zbývá odehrát ještě šest zápasů včetně těžkého utkání na půdě Líšně.

U14

Třebíč - Znojmo 1:1 (1:0)
Branky:
Novák A. - Kohoutek

Sestava Znojma: Čech P. - Turek, Neumann, Ošťádal, Vespalec - Beno, Bohatý, Kaššai, Bauer - Kohoutek, Daniel (Čech O., Novák)

Trenér Miroslav Turek: Zápas dobré úrovně, který se musel líbit všem divákům. Po vyrovnané první půli, která skončila bez branek jsme ovládli druhý poločas s místy drtivým tlakem. Jenom škoda, že jsme inkasovali po hrubé chybě v obraně a také,že jsme nevyužili několik šancí. S výkonem jsem spokojený a doufám, že náš herní projev bude mít nadále stoupající úroveň.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies