FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Opavská jízda skončila, varnsdorfská pokračuje

Dohráno FNL: Opavská jízda skončila, varnsdorfská pokračuje Z n o j m o - Letošní sezóna Fotbalové národní ligy pomalu kvapí ke svému konci. O uplynulém víkendu se odehrálo již 25. kola Fotbalové národní ligy. My se opět podíváme na to nejzajímavější, co se v něm událo. Vybrali jsme konec úspěšné opavské série a nebo také dva góly pardubického stopera Kopřivy.

 
 
 

Opavská série skončila ve Varnsdorfu

Sedm zápasu bez prohry, taková byla vizitka Opavy před utkáním ve Varnsdorfu. Ovšem Slezané zajížděli na půdu soupeře, který za celou sezónu v domácím prostředí neprohrál a svoji pověst potvrdil. Nad Opavou zvítězil 2:1 a nejen, že udržel domácí neporazitelnost, ale stále se pere o druhou postupovou příčku se Zlínem.

Frýdecké čekání na gól

Už pět zápasů čeká Frýdek-Místek na to, aby se mohl radovat z gólů. Střelecké sucho neskončilo ani v Karviné a my pevně doufáme, že ještě jeden zápas vydrží. Právě Frýdek totiž v neděli přivítáme v rámci 26. kola Fotbalové národní ligy.

Stoper kanonýrem

Nebývá zvykem, aby byl stoper střeleckým králem utkání. Pardubickému Filipu Kopřivovi se to ale proti Ústí nad Labem povedlo. Pomohl dvěma góly k vítěznému obratu a co víc, své branky vtlačil do pouhých tří minut a stal se jednoznačně hrdinou zápasu. Ústečtí už ale rozhodně tak nadšení nebyli.

Co řekl po utkání Pardubice - Ústí n/L. autor dvou branek?

Posted by FK Pardubice on 3. květen 2015
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies