FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Anglický týden bude to náročný, očekává David Helísek

Anglický týden bude to náročný, očekává David Helísek Z n o j m o - Jak už jsme dnes zmiňovali, náš tým čeká v následujících dnech velice pestrý program. V sedmi dnech absolvují hráči tři zápasy - Frýdek-Místek, Karviná, Opava. Anglický týden jsme probrali v rozhovoru s našim záložníkem Davidem Helískem. Ten očekává náročný program, především pak vzhledem k dvěma zápasům v řadě na hřištích soupeřů.

 
 
 

Anglický týden, tři utkání v sedmi dnech. Hráči to nejspíše kvitují, protože je lepší hrát, než trénovat?
To asi ano, ale bude to náročné, protože máme úzký kádr. Už na podzim jsme s tím měli problémy, když bylo vložené pohárové kolo a moc bodů jsme neuhráli. Doufám, že teď to bude lepší.

1.SC Znojmo FK - MFK Frýdek-Místek
Neděle 10.5.2015 (17:00 hod.)

Na druhou stranu i naši soupeři budou v podobné situaci...
Každý to má stejné, ale máme dva zápasy venku (Karviná, Opava pozn. red.) a o to je to horší, jsou to poměrně daleké cesty.

Nechci srovnávat kvalitu našich následujících tří soupeřů, ale pokud bys podle sebe mohl říct, který zápas bude nejtěžší?
Těžko, říct. Ty dva venkovní zápasy budou asi stejné, protože Opava i Karviná jsou na tom bodově obdobně. Možná bude těžší zápas v Opavě, protože tam bude určitě skvělá návštěva a bude hnát domácí tým dopředu.

Už v neděli přivítáme doma Frýdek-Místek, který nás na podzim porazil. Jaký očekáváš zápas?
Hrajeme doma, musíme vyhrát i v vzhledem k tomu, že jsme v této sezóně na vlastní půdě moc utkání nevyhráli. Je jedno, jestli přijede Frýdek nebo Karviná. Frýdek sice nedal už pět zápasů gól, ale i tak čekám těžké utkání.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies