FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

ON-LINE: 1.SC Znojmo FK - MFK Frýdek-Místek 2:1!!!

Z n o j m o - Jak už jste zvyklí, aktuální informace během našich utkání můžete sledovat na našich sociálních sítích (twitteru, facebooku). Nyní vše spojíme a budeme aktuálně informovat i na našich webových stránkách. Zajímavosti, důležité informace a to vše už hodinu a půl před utkáním.

 
 
 

ZNOJMO - FRÝDEK-MÍSTEK 2:1 KONEC

90.m. - ZNOJMO GÓÓÓL! PAVEL DREKSA s ovázanou hlavou již v nastaveném času posílá náš tým do vedení!!!

78.m. - Frýdek se zatím dostal z toho nejhoršího a náš tlak nyní trochu zeslábl, ale ještě je čas.

65.m. - Nyní máme obrovský tlak a také smůlu. Tomáš Cihlář napálil z pětadvaceti metrů brankovou konstrukci!

65.m. - Naposled střídáme. Jana Pázlera nahrazuje David Helísek.

61.m. - GÓL ZNOJMO!!! DAVID LEDECKÝ doráží střelu, kterou Nepožitkovi brankář pouze vyrazil. Vyrovnáno.

53.m. - Pavel Dreksa mohl po rohu vyrovnat, ale bránu minul. To je velká škoda.

53.m. - Brankář Mihalek vyrazil mimo velké vápna a sestřelil Pázlera, který by jinak šel sám na bránu. Rozhodčí ale ukazuje místo červené pouze žlutou!

46.m. - Dvě změny v našem týmu do druhé půle. Do hry jdou Levai s Ledeckým, kteří vystřídali Žondru s Odehnalem.

Po první půli bohužel prohráváme s Frýdkem-Místkem 0:1. O gól se postaral tečovanou střelou Zapalač. Po inkasování přiš...

Posted by 1.SC Znojmo on 10. květen 2015

36.m. - Okleštěk a jeho povedený přímý kop, míč šel jen těsně vedle.

31.m. - Máme za sebou půl hodinu z dnešního utkání a zatím to bohužel vypadá na naše trápení, inkasovaný gól nás hodně opařil.

16.m. - GÓL FRÝDEK-MÍSTEK. Petr Zapalač si vedl míč k vápnu a nebál se vystřelit. Jeho střela byl nešťastně tečována přesně k tyči. Nutno dodat, že Zapalač dříve oblékal znojemský dres.

12.m - Běží nám 13. minuta a i přes úvodní šanci hostů jsme lepším týmem. Teď to zkoušel šikovným lobem Okleštěk, ale brankář se vytáhl.

2.m - První nadějná možnost utkání. Frýdecký Žídek pálil hodně nebezpečné, naštěstí těsně vedle.

17:00 - Utkání za malou chvíli začne.

Tak pojďme na to! Pro dobrý výsledek!

Posted by 1.SC Znojmo on 10. květen 2015

16:45 - Dnešní sestava proti Frýdku-Místku: Ilizi - Dreksa, Svozil, Odehnal, Hříbek, Lacko, Okleštěk, Pázler, Žondra, Cihlář, Nepožitek.

Předzápasová rozcvička v plném běhu. Půl hodiny do výkopu. Pojďte na fotbal!

Posted by 1.SC Znojmo on 10. květen 2015

16:22 - Znojemští brankáři Luboš Ilizi a Jiří Doleček na hřišti jako první. Nechybí samozřejmě ani trenér brankářů Josef Hanzálek.

16:20 - Naši hráči už se pomalu rozhýbávají v útrobách stadionu. Podpořit a pozdravit je přišel i Todor Yonov. Vlevo pak junior Roman Nehyba.

16:11 - Hráči soupeře nepřijeli sami. Na jih Moravy je přijela podpořit i skupina zhruba dvaceti fanoušků.

15:50 - Právě nyní skončila porada před zápasem s vedoucími týmů, rozhodčími, delegátem a hlavním pořadatelem. Pomalu se také připravují obě pokladny, jak pro domácí, tak pro hosty.

15:30 - Před stadionem právě zastavuje výprava s hráči a realizačním týmem Frýdku-Místku. Další kroky budou vést do připravené kabiny hostů.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies