FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 jako na houpačce, po domácí výhře prohra ve Frýdku

Z n o j m o - Ještě den předtím, než se náš A-tým střetl doma s Frýdkem-Místkem, vyjela ke svému zápasu U19 a její cesta vedla shodou náhod právě do Frýdku. Naši dorostenci měli v zádech domácí výhru s Havlíčkovým Brodem, na kterou ale bohužel nenavázali. Po první půli ještě drželi svěřenci trenéra Zlámala remízový výsledek, v tom druhém už ale gólově kralovala domácí Lipina.

 
 
23. (Stovky), sobota 9.5.2015
Městský FK Frýdek-Místek - 1.SC Znojmo FK  5:2  (2:2)
Branky: Šafner 2, Uhlíř, Janša, Kahánek - Dobrovolný, Dúcký
ŽK: bez žlutých karet
Městský FK Frýdek-Místek: Jakubík - Mikeska, Šimek, Bialek, Hutník - Janošec, Vojvodík - Janša, Šafner, Uhlíř - Kahánek (Pánek, Folta, Vavřík)
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Morong, Borovec, Hříbek, Ondrák - Dobrovolný (46. Švejkar), Holčapek, Fukal (62. Slavík), Dúcký - Landšperský, Kříž J. (75. Šálek)

Komentář k zápasu

Utkání začalo svižně a za úvodních sedmnáct minut byly k vidění hned tři góly. Start vyšel lépe nám, ovšem těsný náskok po brankách Martina Dobrovolného a Adama Dúckého jsme udržet nedokázali. I tak byla ale remíza po první části nadějným základem do té druhé. V ní se však tyto základy rozpadly. Frýdek-Místek třemi góly jasně deklaroval, že tři body zůstanou v jeho domácím prostředí. Náš tým však navzdory výsledku nepředvedl špatný výkon.

V tabulce se momentálně pohybujeme na šesté pozici, náš přemožitel je na čtvrté příčce. Již tuto sobotu pak čeká naše mladíky přetěžké utkání. Na domácí půdě přivítají vedoucí tým tabulky - Kroměříž.

Ohlasy

Luděk Zlámal: V tomto utkání neměl vůbec svůj den náš brankář, když jeho podpis je u několika branek. Herně i střelecky jsme zvládli první poločas na výbornou, bohužel laciné branky nás postupně srážely do kolen, až je z toho na první pohled jednoznačný výsledek. Ovšem po herní stránce tomu tak zdaleka nebylo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies