FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Znojmo FK popřálo dětem k svátku - Dětským dnem

1.SC Znojmo FK popřálo dětem k svátku - Dětským dnem Z n o j m o - Krásné letní počasí, spousta zábavy, dětský smích a radost. V úterý 2. června jsme popřáli dětem k jejich svátku a připravili pro ně Fotbalový dětský den. Jednalo se o děti z družiny ZŠ Mládeže. Připraveno bylo zábavné odpoledne vyplněno fotbalovými i nefotbalovými hrami. Nechyběla samozřejmě spousta sladkostí a cen. Pozdravit děti přišli pochopitelně i hráči A-týmu, vždyť co by to bylo za fotbalový den bez nich.

 
 
 

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZDE

Matúš Lacko, Daniel Odehnal, Tomáš Cihlář, Roman Hříbek a duo brankářů Jiří Doleček a Jakub Konvalina. Právě tato šestice hráčů přišla pozdravit a pobavit děti na Dětský den konaný 2. června. Nebyla to samozřejmě náhoda. Tuto akci totiž pořádal klub 1.SC Znojmo FK pro děti ze školní družiny ZŠ Mládeže, jimž bylo celé zábavné odpoledne připraveno.

1.SC Znojmo dnes popřálo dětem ze školní družiny ZŠ ul. Mládeže vše nejlepší k jejich mezinárodnímu dni. Fotbalisté A-týmu, zábava, sladkosti a spousta cen! :) ⚽☀󾬓󾆜󾆛

Posted by 1.SC Znojmo on 2. červen 2015

Děti plnily na sedmi stanovištích přípravné dovednostní úkoly a za jejich splnění je samozřejmě čekala odměna. Odměněni bylo pochopitelně i ti, kterým se tolik nevedlo. Důležité bylo se pořádně bavit a smát se. U některých atrakcí byli jako průvodci připraveni právě hráči A-týmu. Malí školáci si například mohli zastřílet na naše brankáře Jiřího Dolečka a Jakuba Konvalinu. U Tomáše Cihláře byl zase připravený fotbalový slalom. Nejnáročnější úkol čekal soutěžící u Matúše Lacka a Romana Hříbka. Trefit míč zavěšený v bráně opravdu nebylo jednoduché. Ale pokud se to povedlo, stálo to za to - pro úspěšné exekutory byly připraveny kšiltovky, plyšáci, fotbalové míče a dresy.


Šikovný tým pomocníku, bez kterých by to nešlo. Děkujeme!

V průběhu her se pak mohly děti osvěžit výbornou točenou limonádou, kterou věnovala společnost MONA a samozřejmostí bylo i občerstvení. Na samotný závěr akce nechyběla ani autogramiáda fotbalistů 1.SC. Ti se podepisovali nejen na připravené kartičky, ale doslova na vše možné. O podpisy byl opravdu velký zájem.

PODĚKOVÁNÍ

1.SC Znojmo FK děkuje všem partnerům a podporovatelům, kteří se na akci podíleli. Jmenovitě hráčům A-týmu 1.SC Znojmo FK, ZŠ Mládeže, která nám celou akci umožnila a poskytla hřiště a zvukovou aparaturu, společnosti Mona Znojmo s.r.o. jenž věnovala sudovou limonádu, společnosti Aventin, trenérům mládeže 1.SC Znojmo, Vlastimilu Vošmerovi a Aleši Čížkovi jako spoluorganizátorům a moderátorům akce, paním vychovatelkám, Nikole Slabé a žákyním ZŠ Mládeže za přípravu a dohled nad atrakcemi, jakožto i dalším osobám, které se staraly o plynulý chod Dětského dne. Děkujeme, bez vás by to nešlo!

 
 
 
 
Podobné články
fotogalerie
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies