FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 zakončila sezónu ve slepené sestavě

Z n o j m o - Svěřenci Luďka Zlámala zajížděli k poslednímu utkání sezóny na půdu Prostějova. Poslední duel připravil znojemskému týmu vrásky. Sestavu totiž kosila zranění. Naši mladíci to tak měli s Prostějovem velice těžké a nakonec dobře naladěnému domácímu celku a favoritu utkání podlehli.

 
 
15. (Olympijská), sobota 6.6.2015
1. SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK  4:0  (1:0)
Branky: Gottwald 3, Přikryl
ŽK: 39. Gottwald - 14. Fukal
Rozhodčí: Hlubinka – Halenka, Majer
1. SK Prostějov: Konečný - Štverák (56. Blahoušek), Prokop, Pospíšil (61. Abrahám), Sikora - Gottwald, Zapletal, Makowski, Přikryl (73. Vincourek), Sečkář (46. Šatný) – Kováč (69. Šlajs)
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Morong, Borovec, Pelán, Ondrák - Šálek, Holčapek, Fukal, Dúcký - Slavík, Bogner Nárhadníci: Kříž M., Landšperský

Komentář k zápasu

Favoritem utkání byl domácí Prostějov, který v tabulce okupoval druhou pozici. Papírovou roli nakonec splnil. Utkání však mohlo mít dramatičtější průběh, kdyby naši sestavu netrápila zranění. Prostějovští se ujali vedení již ve druhé půli, definitivně však svoje vedení pojistili třemi góly v druhém dějství. Naši dorostenci i přes prohru obsadili v konečné tabulce solidní páté místo.

Ohlasy

Radim Weisser: Utkání jsme zvládli a jsem tomu rád. Posledním zápasem jsme potvrdili vítěznou šňůru a znovu prokázali naši kvalitu. Chtěli jsme, abychom v případě klopýtnutí Kroměříže dosáhli na první místo, což se nakonec nepodařilo. Pravidelný trénink a také neustále se zlepšující podmínky pro mládež v našem klubu jdou ruku v ruce s výkony hráčů. Těžko teď můžeme spekulovat, jestli byla rozhodující porážka s Líšní, každopádně jsme chtěli, aby výkon týmu šel nahoru a tyto výkony nebyly náhodné, ale stabilní, a to se podařilo. Pokračujeme ve výchově talentů, kteří jdou ve stopách Fládra, Šteigla a dalších, kterými chceme oživit tým mužů. Tento tým má dobrou perspektivu pro příští ročník, ze základu vypadnou pouze Sikora, Kováč a Sečkář, takže tým doplníme a budeme chtít hrát opět na špici MSDL.

Luděk Zlámal: V posledním utkání jsme měli trable se sestavou, kdy z pátku na sobotu onemocněl J. Kříž, při rozcvičení se zranil Hříbek a o poločase musel pro zranění odstoupit Borovec. Když k tomu přidáme kvalitní výkon domácích a náš průměrný výkon ve druhém poločase zrodil se tento nelichotivý výsledek.

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies