FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera: S výkonem jsem spokojený, kluci dřeli na krev

Trenér Kučera: S výkonem jsem spokojený, kluci dřeli na krev Z n o j m o - Do prvního utkání letní přípravy proti prvoligovému Slovácku šli hráči z plné zátěže. Trenér Radim Kučera tak byl i přes těsnou prohru 0:1 s výkonem svých svěřenců spokojený. Pochvaloval si, že zápas odmakali na sto procent, byť si byl samozřejmě vědom některých nedostatků.

 
 
 

Trenére, jak jste spokojený s výkonem v úvodním přípravném zápase proti Slovácku?
Splnilo to, co jsme si řekli před zápasem. Měli jsme dvě jedenáctky. Vyzkoušeli jsme si různé styly, jednou jsme hráli více z bloku, jednou jsme hráli větší presing. Ukázalo mi to parametry, čeho jsou kluci schopni. S výkonem jsem spokojený, měli to místo tréninku. Chtěl jsme po nich, aby 45 minut odjezdili, a to splnili do puntíku.

Škoda neproměněných šancí, výsledek mohl vypadat, byť je to přípravu, úplně jinak...
Prohráli jsme 0:1, neproměnili několik šancí, kdyby to bylo v mistráku, tak by mě to mrzelo. To, že jsme nedali šance, bohužel, do kluků nevidím, proč to neproměnili. Na druhou stranu je pozitivní, že jsme se dostali do pěti čistých gólových šancí. Že jsem nedali ani jednu? Proměníme je další zápas.

Zmínil jste pozitivum, že se dokážeme propracovat do šancí. Zmínil byste mimo to ještě nějaké?
Viděl jsem v pozitivum v tom, že kluci dřeli na krev. Řekl jsem jim, ať se vydají ze všech sil a bylo to tam. Samozřejmě byly k vidění i různé výkony hráčů. Někde jsem byl spokojený, někde ne. Ne, že by nepředvedli stoprocentní výkon, ale spíše taktické chyby. Což jsem například konzultoval po utkání se Stáňou. Je třeba si to říct. To si ale všechno ještě ukážeme na videu při hodnocení utkání. Budeme se tím posouvat dále, aby to kluci věděli a navzájem si tím pomohli.

Do utkání zasáhlo i několik hráčů s juniorky. Jak byste zhodnotil jejich výkon?
Šlo vidět, že jsme hráli s prvoligovým týmem. Je tam jiná kvalita. Alespoň kluci zjistí, že mají na čem pracovat, a že se musí pracovat dále. Je to potom o tréninku a o tom, aby se vyhráli, vykopali.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies