FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Regions Cup: Prohra s Irskem, ve hře je ale stále bronz!

Regions Cup: Prohra s Irskem, ve hře je ale stále bronz! D u b l i n / Z n o j m o - Jeden z klíčových soubojů v boji o finále měl na programu v neděli výběr Jižní Moravy na Regions Cupu. Čekal je však soupeř z nejtěžších - domácí Irsko. To nakonec využilo domácího prostředí a zvítězilo 2:0. Svěřenci trenéra Schwarze tak přišli o možnost dostat se do finále. Stále jsou však ve hře bronzové medaile.

 
 
 

ČR (Jižní Morava) - Irsko (Východní oblast) 0:2

Branky: 21. Dunne, 62. Breen

ČR: Juran - Švarc (c), Kršák, Šplíchal, Novotný - Záruba, Fiala (46. Žoček), Lang, Kubíček (72. Paul) - Zůbek (63. Ullmann), Svoboda

Irsko: O´Connell - Murray, Breen, P. Murphy, Hoey (c), Sule (55. Carr), P. Dunne, L. Dunne (61. Lynch), Lee, Moorhouse, Lacey (72. T. Dunne)

Úvod utkání byl opatrný a dal by se označit za taktickou bitvu. První gól utkání v 21. minutě i z toho důvod přišel doslova jako blesk z čistého nebe. Faul v pokutovém území znamenal penaltu. Tu sice Juran Darrenu Dunnovi skvěle zlikvidoval, ovšem na dorážku stejného hráče už bohužel nestačil.

Domácímu týmu samozřejmě vedoucí branka velmi pomohla a mohl hrát ve větší pohodě. Tu mohl nalomit v 55. minutě Kubíček, ovšem nastřelil tyč. O sedm minut později přišla pojistka irského výběru. Po rohovém kopu se prosadil Paul Breen a jihomoravský celek se dostal do velmi složité situace. Přesto se nevzdával, ovšem nebylo přáno.

Žoček v 78. pálil z přímého kopu skvěle, ovšem proti byla opět branková konstrukce. Ani závěrečný tlak pak snížení nepřinesl. Prohrou s Irskem se tak Jižní Moravě zavřela cesta do finále. Stále je však ve hře bronz, o něm se rozhodne v poslední utkání skupiny proti Turecku 1. července od 20:00.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies