FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

DENÍK: Malý spí, teď jsem jen do počtu, usmívá se kapitán Tomáš Cihlář

DENÍK: Malý spí, teď jsem jen do počtu, usmívá se kapitán Tomáš Cihlář Z n o j m o - Tomáš Cihlář zažil rušný měsíc na životní události. Tou nejpodstatnější byla narození syna Adámka, tou druhou pak zvolení kapitánem. Na obě tyto okamžiky se zaměřil v rozhovoru s našim kapitánem i Znojemský deník. Jak tedy zvládá Tomáš rodičovské a fotbalové povinnosti a jak to vidí v neděli proti Vyšehradu? To už se dozvíte v rozhovoru Martina Vymyslického.

 
 
 

Jak při rodičovských povinnostech stíháte přípravu na nový ročník?
Není to tak hrozné. Malý teď pořád spí, je v klidu. Mezi tréninky si odskočím domů a udělám, co je potřeba. Stejně teď leží většina na manželce, která musí kojit. Malého třeba uspávám, ale jinak jsem spíš do počtu. (úsměv)

Kolik vás stálo narození potomka v kabině?
Vůbec nic. Dokonce jsem od kluků dostal dárek. Složili se mi na poukázku, za kterou si můžu vybrat zboží v obchodě s dětskými věcmi. Chci jim touto cestou ještě jednou poděkovat, že se tak starají.

Trenér Radim Kučera chválil vaše nasazení v přípravě. Řeknete si teď o úlevu, abyste byl s rodinou?
To určitě ne. Na fotbal to nemělo vliv, problém mohl nastat třeba jen v případě, kdy jsem odjel na nějaký zápas, ale snažil jsem se na to nemyslet. Trénoval jsem pořád.

Už máte pro syna i kopačky?
Ještě ne. (úsměv) Uvidíme, jestli si fotbal vybere. Ať už to bude cokoliv, podpoříme ho.

Co pro vás páska znamená?
Chci být tahoun, mužstvo motivovat. Rozhodně ji neberu jako přítěž, to bych se jí zřekl. Bude na mně, abych třeba mluvil s rozhodčími a řešil, co bude potřeba.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies